Compatibilități zodii

Potriviri astrologice
Toate zodiile

Cu ce zodii
(nu) ești compatibil?

Un lucru trebuie să fie clar de la bun început: nu există zodii incompatibile.

Asta înseamnă că, dacă luăm două persoane din oricare două zodii la întâmplare, ele sunt mai mult sau mai puțin compatibile.

Care este diferența dintre "zodii (foarte) compatibile" și "zodii care nu (prea) se potrivesc"? Simplu: gradul de compatibilitate indică ușurința cu care se pot înțelege două persoane din zodiile respective. Cu alte cuvinte, o conviețuire armonioasă poate exista întotdeauna, dar uneori foarte ușor și alteori mai greu sau chiar cu mari eforturi.

Două persoane din zodii foarte compatibile se înțeleg cu mare ușurință, oricât ar fi de neatente, grăbite, obosite etc. Pur și simplu, ele sunt mereu "pe aceeași lungime de undă".

La cealaltă extremă, două persoane din zodii foarte puțin compatibile trebuie să fie mereu atente, răbdătoare și diplomate dacă vor să aibă o relație armonioasă. Fiecare trebuie să se "acordeze" permanent la "lungimea de undă" a celuilalt. Adică trebuie să facă un efort aproape permanent. Nu e ușor, dar se poate.

În concluzie:

Când două persoane sunt în zodii foarte compatibile, conviețuirea armonioasă vine aproape de la sine. Este la îndemâna oricui.

Astrologii experți de la eAstrolog.ro au un deosebit respect pentru cuplurile în care partenerii se înțeleg bine deși zodiile lor sunt, în teorie, foarte puțin compatibile. Asta înseamnă că ambii parteneri sunt deștepți (înțeleg necesitatea de a face un efort pentru armonia relației) și au tărie de caracter (sunt dipuși să facă efortul respectiv).

Pe scurt: dacă ții cu adevărat la celălalt, totul e posibil!

eAstrolog.ro
Astrolog: Ariana

Ghidul astrologic al compatibilităților între zodii


Compatibilități în astrologie
Tabelul compatibilităților în zodiacul clasic.