Compatibilitate Balanta - Pesti


Compatibilitati pentru zodia Balanta
Balanta Pesti

Compatibilitati zodii:
Balanta - Pesti

Balanta si Pesti, Aer si Apa? Frumos, fascinant, nemaiauzit... dar adesea nu prea tine.

Daca ai apucat sa te-ndragostesti de un Peste, probabil ca te-a fermecat cine stie ce chestie misterioasa, fascinanta, pe care cam toti nativii zodiei par a o ascunde. Numai ca, sa nu spui ca nu te-am avertizat : de fapt, acolo, în adâncurile apelor unde traiesc Pestii, nu prea se ascunde nimic în afara de zapaceala, sentimente contradictorii si nesiguranta.

Cu unii nativi merge, cu altii nu. Depinde foarte mult de celelalte planete pe care le aveti (mai ales Pestele) prin zodiac. Unghiul dintre voi, pe cercul zodiacului, este de 150 de grade. Chiar si fara o denumire astrologica, tot pare un unghi ciudat. Si chiar asa si este. Partea cea mai grea în aceasta relatie este echilibrul. Pe termen lung. Sau mai bine zis, echilibrarea unui Peste, ajungerea în acel punct de stabilitate si armonie. De fapt, daca gasesti o solutie, e chiar mai bine : o patentam, o ambalam si ne îmbogatim rapid. Asta pentru ca e adesea imposibil.

Nu ca Pestii n-ar fi nativi fascinanti. Sunt. Visatori si altruisti. Asta înseamna ca ai ce discuta cu Pestii. Curiosi. Asta înseamna ca nu te plictisesti alaturi de ei. Plini de idei fanteziste. Si nici nu le place sa domine sau sa tina frâiele într-o relatie, asa ca spiritul tau de conducator se poate desfasura în voie.

Compatibilitate zodii Balanta - Pesti, continuare »

eAstrologLinkuri Balanta si Pesti


Compatibilitate astrologica Balanta - Pesti
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Balanta si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.