Compatibilitate Balanta - Rac


Compatibilitati pentru zodia Balanta
Balanta Rac

Compatibilitati zodii:
Balanta - Rac

Balanta si Rac? Aer zvapaiat si Apa capricioasa? Mai bine lasa... Serios, mai bine nu te lega la cap.

De ce? Pai, pentru început, Racul este foarte-foarte-foarte sentimental. Foarte bine, asta da bine într-o relatie, ai sa spui. Da bine, dar ca si sarea, daca e în exces, face rau si ia tot gustul celorlalte ingrediente. Fiind guvernat de Luna, care e astrul cel mai plimbaret, Racul este un nativ capricios si introvertit. Ma rog, putem sa îi spunem "introspectiv", ca sa nu se supere, dar realitatea asta este : se schimba de la o clipa la alta, nu stii când si de ce s-a bosumflat, dureaza ore-n sir sa-i scoti supararea din suflet si, pe deasupra, nici nu uita. E din cei care iarta, dar nu uita sub nici o forma. Si cu prima ocazie îti explica ce rau l-ai ranit acum cinspe ani. Iar daca ai uitat, iar se bosumfla. Diplomatia te poate ajuta mult în aceasta relatie, dar atentie la hipersensibilitatea Racului.

Racul este un nativ foarte complex si cu o profunzime a sentimentelor pe care tu o consideri putin cam deplasata. E greu de ajuns sub carapacea pe care o afiseaza cu grija, si adesea o Balanta se plictiseste pâna sa ajunga în adâncul oceanului.

În plus, este foarte atasat de camin. Asta este foarte bine, numai ca nu prea-i place sa iasa si sa se distreze, prefera o seara linistita acasa, la televizor. Asa ca, ori pleci singur pe la prieteni si prin oras, ori te multumesti sa stai acasa. Tu, Balanta, esti mult mai analitica decât Racul, iar el este mult mai sentimental decât tine.

Compatibilitate zodii Balanta - Rac, continuare »

eAstrologLinkuri Balanta si Rac


Compatibilitate astrologica Balanta - Rac
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Balanta si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.