Compatibilitate Balanta - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Balanta
Balanta Sagetator

Compatibilitati zodii:
Balanta - Sagetator

Balanta si Sagetator, Aer si Foc. O combinatie excelenta : arcasul e greu de prins, dar, odata ce l-ai facut sa ramâna, devine un partener de vis pentru tine.

Setea de aventura a Sagetatorului este atât de fantastica, de atragatoare si de incitanta, încât cu siguranta te vei îndragosti la prima vedere. Finetea si rafinamentul Balantei, pe de alta parte, îl vor atrage pe acest calator, poate chiar pâna la a-l convinge sa se mai opreasca din drumul sau spre descoperiri.

Amândurora va plac petrecerile si va place sa întâlniti mereu noi prieteni. Comunicati usor si aveti multa energie : aici va potriviti perfect. Sagetatorul e mai entuziast si are idei sau planuri mai de anvergura, iar tu esti partenerul mai romantic, mai sentimental.

Sagetatorul se cam teme de a fi "prins în lat", sau de a se implica prea mult într-o relatie. Are nevoie si de mai multa libertate, de spatiu... sa fie el sigur ca nu e constrâns, închis în cusca sau silit sa traiasca alaturi de o anume persoana. În schimb, este foarte fidel odata ce a apucat sa aiba încredere în cineva si se va dovedi un prieten de nadejde, care te va ajuta pâna-n pânzele albe. Numai primul pas e mai greu.

Compatibilitate zodii Balanta - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Balanta si Sagetator


Compatibilitate astrologica Balanta - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Balanta si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.