Compatibilitate Balanta - Taur


Compatibilitati pentru zodia Balanta
Balanta Taur

Compatibilitati zodii:
Balanta - Taur

Balanta si Taur? O Balanta cu capul pe umeri ar trebui sa se gândeasca de zece ori înainte sa se arunce în asa ceva... o relatie dificila.

Desigur, Taurul este foarte-supra-minunat ca persoana, nici nu încape discutie. Problema între voi doi este cu luarea deciziilor, chiar si a celor mai neimportante. Stilul Taurului la capitolul asta? Se aseaza frumusel si asteapta sa vina cineva care sa rezolve problema. Stilul Balantei? Cam tot pe acolo. Iar cu doua semne carora nu prea le place sa vorbeasca deschis despre o gramada de lucruri si care prefera sa lase lucrurile sa se rezolve de la sine, în loc sa intervina, conflictele s-ar putea sa apara destul de des.

La început, relatia merge frumos. Taurul se bucura de tot ce este bun în viata, este un senzual si stie sa se distreze. Numai ca Balanta, de Balanta ce e ea, nu se poate abtine de la un mic flirt din când în când, asa, ca sa se asigure ca înca mai este dorita. Iar Taurul nu prea apreciaza chestia asta. E un fel de fanatic al fidelitatii. O mare parte din combinatia asta depinde de ce fel de Taur ti-ai ales. Daca este un Taur fara complexe, care are încredere în sine, ar trebui sa nu-l deranjeze chestii insignifiante precum asta. Dar daca nu...

Nu uita ca pentru un Taur stabilitatea este foarte importanta si, daca se simte el în siguranta si te considera persoana fidela si devotata, totul poate deveni perfect. Este foarte posesiv, iar tu esti cam prea cerebrala ca sa întelegi chestiile astea complicate, asa ca lasa-l sa fie posesiv si, dupa ce s-a convins ca Balanta asta e doar a lui, poti sa-ti vezi de treaba si sa te plimbi prin oras cât îti pofteste inima. Probabil fara Taurul tau, fiindca lui îi place mai mult sa stea pe acasa, se simte mult mai bine acolo decât prin oras. Bineînteles, daca ai sa cheltuiesti în nestire, ca o Balanta ce se respecta, ai sa ai ceva necazuri, fiindca Taurul este foarte grijuliu si econom cu banii. Nu-ti pierde rabdarea, explica-i ca tot ce ai cumparat are un scop bine definit, si asteapta-l sa se calmeze. Iar data viitoare nu uita sa-i cumperi si Taurului ceva (de mâncare, eventual) de pe unde haladuiesti tu, iar el n-o sa se mai supere. Desigur, si Taurului îi place sa faca cumparaturi, dar le gândeste mult mai bine si mai îndelung.

Compatibilitate zodii Balanta - Taur, continuare »

eAstrologLinkuri Balanta si Taur


Compatibilitate astrologica Balanta - Taur
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Balanta si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.