Compatibilitate Balanta - Varsator


Compatibilitati pentru zodia Balanta
Balanta Varsator

Compatibilitati zodii:
Balanta - Varsator

Balanta si Varsator, Aer si iar Aer... O dragoste ca-n ceruri, numai sa gasiti si pe cineva care sa va faca mâncare si curatenie.

Nu e chiar lipsita de probleme, dar este o relatie care poate dura mult si bine. Sunteti amândoi buni ascultatori si comunicati foarte bine cu cei din jur. Cu singura diferenta ca Balanta merge pe principiul ca fiecare trebuie si sa dea si sa primeasca, iar Varsatorul o cam ia razna cu idei trasnite, concepte si discutii la nivel abstract. Asculta-ti Varsatorul, deci, si nu uita ca nu prea-l poti schimba : e ca si cum ai vrea sa modelezi un cocolos de Aer. Oricum, amândurora va place sa vorbiti, asa ca o sa aveti o relatie excelenta de prietenie. Iar, cum si Varsatorul si tu cautati mai întâi un prieten perfect si abia apoi o verigheta, de aici poate începe totul.

Singura mica problema cu un Varsator este ca iubeste prea mult libertatea, iar tu prea vrei sa-i pui pirostriile repede. Lasa-i timp si spatiu sa se desfasoare, nu-l lua tare si acorda-i libertatea de care are nevoie. Este un semn foarte cerebral, rebelul zodiacului, mereu în cautarea unei cauze careia sa i se dedice.

Compatibilitate zodii Balanta - Varsator, continuare »

eAstrologLinkuri Balanta si Varsator


Compatibilitate astrologica Balanta - Varsator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Balanta si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.