Compatibilitate Berbec - Balanta


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Balanta

Compatibilitati zodii:
Berbec - Balanta

Berbec si Balanta, Foc si Aer, Marte cel razboinic si frumoasa Venus... Si mai sunteti si opusi în zodiac! (Balanta se afla la sase zodii distanta de Berbec.)

Scurt, scurt de tot? Ori va completati, ori va întreceti. Între aceste doua semne nu prea exista cale de mijloc : totul sau nimic. Însa fiindca Focul are nevoie de Aer ca de... Aer, si fiindca Aerul este si vânt, caruia-i place sa se joace-n pletele Focului, între voi doi este mai curând totul, decât nimic. Balanta, semn al echilibrului (pe care-l cauta mereu), este un semn foarte priceput în ale negocierii si stie si cum sa aduca oarece liniste în viata ta, dar si sa te incite mereu – fiind un semn de Aer, inclinat spre comunicare.

Spre deosebire de Berbecul impetuos si adesea nechibzuit, Balanta gândeste obiectiv, pe bucati, împarte problemele în sectiuni mai mici si mai usor de "digerat". Diplomat înnascut, iubitor al frumosului, cu o blândete specifica dragostei pe care o simbolizeaza planeta lui tutelara (Venus), Balanta se pricepe la planuri si contracte pe termen lung. Iar pentru un Berbec, aceasta este o calitate vitala, fiindca nativul acestui semn este un foarte bun initiator, dar sta mai prost cu îndeplinirea planurilor.

Compatibilitate zodii Berbec - Balanta, continuare »

eAstrologLinkuri Berbec si Balanta


Compatibilitate astrologica Berbec - Balanta
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.