Compatibilitate Berbec - Fecioara


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Fecioara

Compatibilitati zodii:
Berbec - Fecioara

Berbec si Fecioara, Foc si Pamânt. Nu-i asa ca toata lumea ti-a zis sa-ti iei gândul? Ca n-aveti ce cauta împreuna? Ca si cum tu n-ai sti! Daca relatia ta cu o Fecioara merge, înseamna ca ai depus ceva eforturi de schimbare si ai facut mai multe compromisuri decât îti place tie în mod normal.

Sa le luam pe rând.

Fecioara este meticuloasa, muncitoare (ca si tine), dar fiecare are moduri atât de diferite de a se exprima si de a privi lumea! Fecioara se scoala frumusel de dimineata si stie exact ce o sa faca la 9 :15 sau la 15 :30, iar daca nu reuseste sa-si termine munca, este ca jucariile alea cu cheita, se tot învârte si se învârte si se învârte pâna reuseste sa ajunga unde vrea. N-are nevoie de un sef care sa o împinga de la spate : ambitia ei este de ajuns pentru asta.

Fecioara sa-si dezamageasca prietenii sau sa nu faca ce-a promis? N-ai sa vezi! Aproape ca traieste pentru a-si tine promisiunile. Tu ai privirea de ansamblu, ai mai mult curaj si esti mai bun în relatii si conexiuni. Fecioara are o pasiune pentru detaliu si organizare. Alaturi de o Fecioara, daca vei reusi sa te schimbi într-atât încât relatia sa mearga, vei deveni mai puternic, vei avea sanse mult mai mari sa-ti vezi visele împlinite (Focul initiaza proiectele, dar Pamântul le sustine).

Compatibilitate zodii Berbec - Fecioara, continuare »

eAstrologLinkuri Berbec si Fecioara


Compatibilitate astrologica Berbec - Fecioara
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.