Compatibilitate Berbec - Leu


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Leu

Compatibilitati zodii:
Berbec - Leu

Berbec-Leu. Focuri îngemanate... O întâlnire senzationala de suflete-pereche, plina de lumina, putere, energie si forta. Daca ai gasit un Leu, tine minte ca personalitatea lui pare a fi fost creata pentru a se potrivi cu a ta. N-or sa va lipseasca niciodata ideile îndraznete, conversatiile animate si aventurile în doi.

Leul are o inima mare, care te va fascina, si o înclinatie spre teatralism, care te va face mereu sa râzi (si ce Berbec n-ar ceda în fata acestui argument forte?). Amândoi sunteti semne de Foc, asa ca o sa descoperiti mereu lucruri noi împreuna, o sa creati sau initiati proiecte. Vreti aceleasi lucruri, asa ca o sa le obtineti mult mai usor în doi. Leul este un semn foarte romantic (el simbolizeaza inima omului celest), asa ca o sa-ti faca o mie si una de surprize adorabile.

Pregateste-te sa mergi la cele mai tari restaurante, fiindca Leului îi place sa mearga în oras, sa se afiseze, sa frecventeze localuri rafinate si pline de eleganta. Îi mai place si sa se îmbrace bine si reuseste sa arate bine în orice ar pune pe el, asa ca scoate hainele bune de la naftalina si lasa acasa blugii si tricourile.

Compatibilitate zodii Berbec - Leu, continuare »

eAstrologLinkuri Berbec si Leu


Compatibilitate astrologica Berbec - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.