Compatibilitate Berbec - Rac


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Rac

Compatibilitati zodii:
Berbec - Rac

Berbec-Rac. Foc si Apa. Racul este atât de diferit de tine, încât întreaga relatie depinde de tine, de atitudinea ta si de cât poti tu sa suporti.

El este foarte atasat de familie si îsi doreste foarte mult un camin. Tu simti nevoia sa cuceresti lumea, sa risti, sa începi proiecte noi, sa vezi o perspectiva mai larga. Racul tânjeste dupa stabilitate si e terorizat de spiritul tau atat de aventuros : îl sperii de-a dreptul! Când o sa încerci sa-i explici ca vrei sa faci ceva maret, pentru omenire, pentru bani sau pentru prieteni, o sa te întrebe scurt de ce nu poti sa ai si tu o slujba normala, ca toata lumea, sa fii subordonatul cuiva. Fiindca un Berbec, chiar si atunci când este angajat într-o firma, tot mai cloceste în secret planuri de independenta : voi sunteti întreprinzatorii lumii. Probabil ca ai sa încerci tot ce se poate pentru a-ti împlini acest scop, ca si cum ai evada dintr-o închisoare. Si racul o sa te întrebe de ce nu stai mai mult pe acasa! Tupeu, nu? El nu are ambitia ta nemasurata, asa ca o sa accepte explicatiile Berbecului, dar tot n-o sa înteleaga niciodata cum poate munca sa fie mai importanta decat caminul.

Daca ai sa reusesti sa treci peste asta si peste capriciile Racului (e o zodie foarte capricioasa si schimbatoare, atât barbatii cât si femeile), Racul o sa-ti ofere o viata de familie ca-n povesti, fiindca el îsi gaseste împlinirea acasa.

Compatibilitate zodii Berbec - Rac, continuare »

eAstrologLinkuri Berbec si Rac


Compatibilitate astrologica Berbec - Rac
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.