Compatibilitate Berbec - Rac


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Compatibilitate Berbec - Rac border= Rac

Compatibilitati zodii:
Berbec - Rac

Berbec-Rac. Foc si Apa. Racul este atāt de diferit de tine, īncāt īntreaga relatie depinde de tine, de atitudinea ta si de cāt poti tu sa suporti.

El este foarte atasat de familie si īsi doreste foarte mult un camin. Tu simti nevoia sa cuceresti lumea, sa risti, sa īncepi proiecte noi, sa vezi o perspectiva mai larga. Racul tānjeste dupa stabilitate si e terorizat de spiritul tau atat de aventuros : īl sperii de-a dreptul! Cānd o sa īncerci sa-i explici ca vrei sa faci ceva maret, pentru omenire, pentru bani sau pentru prieteni, o sa te īntrebe scurt de ce nu poti sa ai si tu o slujba normala, ca toata lumea, sa fii subordonatul cuiva. Fiindca un Berbec, chiar si atunci cānd este angajat īntr-o firma, tot mai cloceste īn secret planuri de independenta : voi sunteti īntreprinzatorii lumii. Probabil ca ai sa īncerci tot ce se poate pentru a-ti īmplini acest scop, ca si cum ai evada dintr-o īnchisoare. Si racul o sa te īntrebe de ce nu stai mai mult pe acasa! Tupeu, nu? El nu are ambitia ta nemasurata, asa ca o sa accepte explicatiile Berbecului, dar tot n-o sa īnteleaga niciodata cum poate munca sa fie mai importanta decat caminul.

Daca ai sa reusesti sa treci peste asta si peste capriciile Racului (e o zodie foarte capricioasa si schimbatoare, atāt barbatii cāt si femeile), Racul o sa-ti ofere o viata de familie ca-n povesti, fiindca el īsi gaseste īmplinirea acasa.

Compatibilitate zodii Berbec - Rac, continuare »


eAstrologLinkuri Berbec si Rac


Compatibilitate astrologica Berbec - Rac
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.