Compatibilitate Berbec - Taur


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Taur

Compatibilitati zodii:
Berbec - Taur

Berbec-Taur. Foc si Pamânt. Greu, greu, greu...

Te-ai îndragostit de un Taur? Nu cumva îti place stabilitatea? Taurul este foarte diferit de tine, cu picioarele pe Pamânt, îi place siguranta, riscurile îl sperie de moarte, schimbarea e pentru el un cutremur. Ca sa nu mai zic ca n-are nervii tai de otel, iar asta ar putea cauza cam multe conflicte!

Principalul dezavantaj al relatiei cu un Taur consta în faptul ca acesta este îîîîînceeeeeeeeeeet în tot ce face. Nu în sensul rau, ci doar ca e mai calculat, mai greu de urnit, mai senzual în a face dragoste, sau mai lent în luarea deciziilor. Nici nu mai e nevoie sa-ti spun cât o sa te calce pe nervi chestia asta, fiindca Berbecul traieste si actioneaza cu viteza gândului, a spiritului pur. Cred ca deja intuiesti.

Taurii de ambele sexe considera mâncarea ca pe un fel de preludiu perfect al actului sexual, asa ca iata o idee, daca vrei sa mergi mai departe. Dupa ce s-au stins luminile, ai sa descoperi o fiinta atât de senzuala si iubitoare si tandra, încât parca-parca ai vrea sa te schimbi un pic. Dar n-ar fi rau sa treci si tu într-o viteza mai mica, pentru a te putea bucura de tot ce poate oferi Taurul când face dragoste. Stilul tau este rapid ca fulgerul, iar campionul zodiacului la mângâieri (Taurul este o zodie atasata de forme, atingerea fiind importanta pentru el) s-ar putea sa-ti schimbe ideile despre dragoste.

Compatibilitate zodii Berbec - Taur, continuare »

eAstrologLinkuri Berbec si Taur


Compatibilitate astrologica Berbec - Taur
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.