Compatibilitate Berbec - Varsator


Compatibilitati pentru zodia Berbec
Berbec Varsator

Compatibilitati zodii:
Berbec - Varsator

Berbec-Varsator. Foc si Aer. O aventura demna de marile iubiri.

Într-adevar, alaturi de un Varsator viata ta va fi ceea ce ti-ai dorit mereu : o mare aventura. Are un Aer misterios si nepamântean si, în acelasi timp, o gândire ascutita, analitica. Pun pariu ca te-ai îndragostit din prima de asa o combinatie de calitati pe care un Berbec le poate aprecia atât de bine!

Tu esti un rebel în adâncul sufletului, iar Varsatorul este la fel. Împreuna, puteti face tot ce va doriti – lumea mai buna, o afacere prospera, o familie fericita. Rolul Varsatorului pe pamânt este acela de a observa defectele societatii, de a face lumea mai buna (da, el chiar crede în asta si va încerca mereu sa faca ceva bun pentru mai multi oameni). Nici unul dintre voi nu este înnebunit dupa un statut social, asa ca veti fi dispusi sa va asumati riscuri împreuna. Sunteti amândoi orientati spre viitor, deci vorbiti aceeasi limba (ba chiar si acelasi dialect, fiindca aveti un dar aparte de a comunica aproape intuitiv). Tu vrei sa fii seful, iar Varsatorului nu-i pasa, el vrea sa-si urmeze proiectele lui în libertate. Pentru amândoi, absenta creeaza prezenta, asa ca veti sti sa va respectati nevoia fiecaruia de libertate si uneori de singuratate.

Varsatorul, ca si tine, nu considera ca o casatorie se bazeaza pe fuzionarea personalitatilor, ci mai curând pe uniunea dintre doua entitati distincte, asa ca nu îti va sufoca spiritul. Însa este mult, mult mai inflexibil decât Berbecul, asa ca atentie : daca ceva i se pare de o importanta vitala, n-o sa dea nici un pas înapoi si va ramâne ferm pe pozitii.

Compatibilitate zodii Berbec - Varsator, continuare »

eAstrologLinkuri Berbec si Varsator


Compatibilitate astrologica Berbec - Varsator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Berbec si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.