Compatibilitate Capricorn - Berbec


Compatibilitati pentru zodia Capricorn
Capricorn Berbec

Compatibilitati zodii:
Capricorn - Berbec

Ce aveti în fata? Un drum accidentat. Fiecare îl va aprecia în felul sau, pentru ca modul de a va orienta în spatiu este foarte diferit. Tinând cont de credinta conform careia dragostea trece peste orice obstacol, sa aruncam o privire asupra acestei combinatii.

Spiritului dvs. traditionalist i se potriveste de minune munca într-o organizatie. Considerati ca relatiile de autoritate sunt foarte juste si va simtiti bine într-un cadru institutionalizat. Încercati însa sa îi vorbiti Berbecului despre sefi. Nu v-as sfatui, caci el este propriul sau sef. Mai mult decât atât, libertatea si spiritul de aventura care îl caracterizeaza pot sa va enerveze teribil. Dvs. aspirati la o viata cât mai stabila, dar el nu are astfel de texte. Daca veti convietui, agitatia va patrunde si în locuinta dvs.

Berbecul este un egocentric pe care îl tolerati cu mari eforturi. Face încontinuu proiecte si încearca sa inoveze tot ce i se pare lui ca ar trebui modificat. Dvs. aveti mare nevoie de recunoastere sociala, astfel încât va veti mândri cu iubitul dvs. doar daca va fi apreciat pentru spiritul sau înnoitor. Relatia ar fi mai potrivita unui parteneriat de munca, pentru ca amândoi exagerati la serviciu. Amândoi vreti sa câstigati, iar asta v-ar putea tine împreuna, chiar daca acest aspect nu este edificator din punct de vedere astrologic pentru un cuplu de iubiti.

Compatibilitate zodii Capricorn - Berbec, continuare »

eAstrologLinkuri Capricorn si Berbec


Compatibilitate astrologica Capricorn - Berbec
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Capricorn si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.