Compatibilitate Capricorn - Leu


Compatibilitati pentru zodia Capricorn
Capricorn Leu

Compatibilitati zodii:
Capricorn - Leu

Din perspectiva astrologiei, o astfel de relatie este sortita esecului, pentru ca dvs. sunteti un semn de pamânt, iar Leul - de foc. De obicei, pamântul este cel care nu prea tolereaza elementele de foc, dar daca va uitati mai atent la câte aveti în comun, veti fi chiar foarte surprinsi. Parerea mea este ca sunt destule sanse ca aceasta relatie sa mearga.

Amândoi va dati în vant dupa o viata sociala bogata, dar Leul este mai exuberant si mai deschis, pe când dvs. sunteti mai rezervat. Relatiile sociale sunt foarte importante pentru amândoi, dar din motive diferite: unul vrea sa se distreze, celalalt vrea sa-si extinda "influenta". Dvs. v-ati recunoscut, probabil, în cel de-al doilea. Amândoi aveti foarte mult gust în ceea ce priveste îmbracamintea si sunteti prezenti la toate manifestarile culturale de gen. Leul va scoate la iveala ceea ce aveti mai deosebit, iar dvs. îl veti coborî pe acesta cu picioarele pe pamânt atunci când uita ca nu aveti un regat care sa-i asigure stilul de viata pe care si l-ar dori!

Leul se poate dovedi pe cat de lipsit de spirit practic, pe atat de încapatânat - doua însusiri ce va vor scoate peri albi! La randul lui, va poate gasi putin prea scortos, prea serios atunci când e vorba de munca. Totusi, sa nu uitam ca iubirea poate face minuni!

Compatibilitate zodii Capricorn - Leu, continuare »

eAstrologLinkuri Capricorn si Leu


Compatibilitate astrologica Capricorn - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Capricorn si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.