Compatibilitate Capricorn - Scorpion


Compatibilitati pentru zodia Capricorn
Capricorn Scorpion

Compatibilitati zodii:
Capricorn - Scorpion

Avem de-a face cu o pereche senzationala! Dvs. puneti fundatia solida, iar Scorpionul va umple totul cu pasiune si stabilitate. Emotiile lui extreme, pasiunile lui - printre care si aceea pentru dvs. - va fascineaza. Apa Scorpionului si pamântul dvs. vor da un lut de o calitate excelenta!

Scorpionul detine o mare viclenie care, combinata cu aptitudinea dvs. financiara, va va aduce multa bogatie. Exista totusi o problema: partenerul dvs. este foarte preocupat sa cheltuiasca sumele pe care dvs. le strângeti muncind din greu. Daca doriti sa stopati pierderile din buget, nu aveti decât sa va casatoriti cu el. Are o mare capacitate de munca si poate depune eforturi enorme pentru a realiza ce-si pune în cap. În acest cuplu, dvs. va veti manifesta mai flexibil decât de obicei: veti realiza foarte curând ca este imposibil sa vorbiti cu un Scorpion altceva decât ceea ce îl preocupa.

În tot ce faceti dvs., va orientati dupa fapte concrete si dupa analize foarte lucide, ori cu Scorpionul este alta poveste: intuitia este principala lui functie psihica prin care se raporteaza la lume. Va va veni destul de greu sa va încredeti în afirmatiile lui, care vi se par nefondate. Cu timpul, însa, veti realiza ce fler are, mai ales când e vorba de bani.

Compatibilitate zodii Capricorn - Scorpion, continuare »

eAstrologLinkuri Capricorn si Scorpion


Compatibilitate astrologica Capricorn - Scorpion
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Capricorn si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.