Compatibilitate Fecioara - Gemeni


Compatibilitati pentru zodia Fecioara
Fecioara Gemeni

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Gemeni

Fecioara si Gemeni, Pamânt si Aer caruia nu-i tace gura...? Cu mult, mult calm din partea Fecioarei, Gemenii pot deveni chiar suportabili. Dar numai atât.

Ce v-o fi atras unul la altul? Poate interesul comun în domenii intelectuale, culturale, filozofice, faptul ca aveti amândoi o minte activa si curioasa. Gemenii însa sunt prea instabili si prea impulsivi ca sa multumeasca o Fecioara cuminte si linistita, ordonata si econoama. Ca sa nu mai spunem ca-si cheltuiesc banii de parca mâine ar veni Apocalipsa si vorbesc la telefon si-n somn. O fi Geamanul tau atragator, frumos, o avea aerul acela tineresc (toti au chestia asta, chiar si la batrânete se comporta ca niste adolescenti), dar dupa ce pasiunea initiala se va sfârsi, putine lucruri comune mai ramân.

Din punctul de vedere al Geamanului, esti cam lent. Din punctul tau de vedere, Geamanul sare calul cam des, e prea zvapaiat si n-are stare, parca-ti vine sa-i mai dai câte un calmant din când în când... Iresponsabil? Adolescent? Mda, cam acesta este Geamanul. Incitanta la început, relatia se va împiedica destul de curând de felul vostru de viata atât de diferit. Tu vrei stabilitate, esti un nativ destul de posesiv, iar Gemenii au nevoie de prea multa libertate.

Compatibilitate zodii Fecioara - Gemeni, continuare »

eAstrologLinkuri Fecioara si Gemeni


Compatibilitate astrologica Fecioara - Gemeni
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Fecioara si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.