Compatibilitate Fecioara - Pesti


Compatibilitati pentru zodia Fecioara
Fecioara Pesti

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Pesti

Fecioara si Pesti? Exista "poezie practica"? Sunteti semne opuse în zodiac, asa ca ori e nemaipomenit, ori e iadul pe pamânt... Cel mai probabil, si una si alta!

Pentru tine, dragostea înseamna siguranta si compatibilitate intelectuala, spirituala. Chiar si actul fizic trebuie sa dea potrivire spirituala. Pentru Pesti, dragostea e o emotie gen cascada/torent/valuri înspumate, ceva ce sta în centrul tuturor lucrurilor. Desigur, atractia initiala o sa fie probabil magnetica (chestia cu contrariile...), numai ca legile fizicii nu prea functioneaza întotdeauna în astrologie, si atractia va disparea repede, când veti vedea cât sunteti de diferiti. Principala problema dintre voi doi? Pestele nu prea stie niciodata în care versiune a realitatii înoata...

Vestea buna? Pestele se întelege bine mai cu oricine. Este un semn foarte empatic. Dar... Tu stii foarte bine ce vrei si stii sa si ceri (insistent...). Pestele are mereu vreo muzicuta prin minte si n-are cum sa fie atent NUMAI la ce spui tu : are alte ritmuri de ascultat si traieste dupa ele. Fiind semn de Apa, este emotiv, sentimental, dar si cu capul undeva dincolo de nori. Iar pentru o Fecioara practica si disciplinata, ordonata si cu picioarele pe Pamânt, asta e cam prea de tot! Pe deasupra, mai este si destul de altruist (mergând de multe ori prea departe), nu-i pasa daca se profita de el, si o sa te streseze pâna si prin tipul relatiilor pe care le stabileste cu cei din jur, parca nici nu stie sa-si foloseasca toate calitatile.

Compatibilitate zodii Fecioara - Pesti, continuare »

eAstrologLinkuri Fecioara si Pesti


Compatibilitate astrologica Fecioara - Pesti
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Fecioara si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.