Compatibilitate Fecioara - Pesti


Compatibilitati pentru zodia Fecioara
Fecioara Compatibilitate Fecioara - Pesti border= Pesti

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Pesti

Fecioara si Pesti? Exista "poezie practica"? Sunteti semne opuse īn zodiac, asa ca ori e nemaipomenit, ori e iadul pe pamānt... Cel mai probabil, si una si alta!

Pentru tine, dragostea īnseamna siguranta si compatibilitate intelectuala, spirituala. Chiar si actul fizic trebuie sa dea potrivire spirituala. Pentru Pesti, dragostea e o emotie gen cascada/torent/valuri īnspumate, ceva ce sta īn centrul tuturor lucrurilor. Desigur, atractia initiala o sa fie probabil magnetica (chestia cu contrariile...), numai ca legile fizicii nu prea functioneaza īntotdeauna īn astrologie, si atractia va disparea repede, cānd veti vedea cāt sunteti de diferiti. Principala problema dintre voi doi? Pestele nu prea stie niciodata īn care versiune a realitatii īnoata...

Vestea buna? Pestele se īntelege bine mai cu oricine. Este un semn foarte empatic. Dar... Tu stii foarte bine ce vrei si stii sa si ceri (insistent...). Pestele are mereu vreo muzicuta prin minte si n-are cum sa fie atent NUMAI la ce spui tu : are alte ritmuri de ascultat si traieste dupa ele. Fiind semn de Apa, este emotiv, sentimental, dar si cu capul undeva dincolo de nori. Iar pentru o Fecioara practica si disciplinata, ordonata si cu picioarele pe Pamānt, asta e cam prea de tot! Pe deasupra, mai este si destul de altruist (mergānd de multe ori prea departe), nu-i pasa daca se profita de el, si o sa te streseze pāna si prin tipul relatiilor pe care le stabileste cu cei din jur, parca nici nu stie sa-si foloseasca toate calitatile.

Compatibilitate zodii Fecioara - Pesti, continuare »


eAstrologLinkuri Fecioara si Pesti


Compatibilitate astrologica Fecioara - Pesti
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Fecioara si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.