Compatibilitate Fecioara - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Fecioara
Fecioara Compatibilitate Fecioara - Sagetator border= Sagetator

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Sagetator

Fecioara si Sagetator? Greierele si furnica, la fix! Problema filozofica e daca aceste doua creaturi, fiecare nobila īn felul ei (aviz furnicilor-Fecioare : nu-i usor sa faci toata ziua filozofie!), se pot īntelege – si cāt timp...

Foarte pe scurt? Ai de platit īntretinerea pe trei luni īn urma, dar cu banii respectivi ai putea sa mergi la mare. Grea alegere... Fecioara plateste īntretinerea, Sagetatorul pleaca la mare.

Mai bine stai singura, Fecioara! Nu degeaba-i spune Sagetatorului semnul burlacilor (si al burlacitelor)! Nu zic nu, cu unele planete puse taman bine prin colturile esentiale, ati putea sa va īntelegeti. Un timp. Cu toate planetele puse strategic īn toate colturile esentiale, s-ar putea sa rezistati mai mult. Dar, pāna la urma, nici unul n-o sa se simta prea bine, parca tot lipseste ceva. Tu esti Pamānt, Sagetatorul este Foc. Sigur, din combinatia asta ies cele mai frumoase vase de lut, dar la foc mic si-n timp. Iar Sagetatorul este prea grabit sa cunoasca si sa afle si sa cucereasca si sa se miste mereu de colo-colo, si nici nu are timp sa modeleze un lut atāt de aparte precum esti tu. Fiindca, sa fim sinceri, Fecioara este o persoana rezervata, mai timida si mai introvertita. Fix pe dos e Sagetatorul, filozoful filozofilor n-are timp de explorat sentimente, iar fidelitatea e doar un concept moral oarecare si morala e discutabila, fiindca oamenii au creat-o – si tot asa, n-ajungeti nicaieri. Probabil ca ati fost atrasi unul de altul fiindca tare va mai place sa vorbiti despre cāte-n luna si-n stele. Numai ca, pentru Sagetator, de multe ori cam aici se opreste totul.

Compatibilitate zodii Fecioara - Sagetator, continuare »


eAstrologLinkuri Fecioara si Sagetator


Compatibilitate astrologica Fecioara - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Fecioara si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.