Compatibilitate Fecioara - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Fecioara
Fecioara Sagetator

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Sagetator

Fecioara si Sagetator? Greierele si furnica, la fix! Problema filozofica e daca aceste doua creaturi, fiecare nobila în felul ei (aviz furnicilor-Fecioare : nu-i usor sa faci toata ziua filozofie!), se pot întelege – si cât timp...

Foarte pe scurt? Ai de platit întretinerea pe trei luni în urma, dar cu banii respectivi ai putea sa mergi la mare. Grea alegere... Fecioara plateste întretinerea, Sagetatorul pleaca la mare.

Mai bine stai singura, Fecioara! Nu degeaba-i spune Sagetatorului semnul burlacilor (si al burlacitelor)! Nu zic nu, cu unele planete puse taman bine prin colturile esentiale, ati putea sa va întelegeti. Un timp. Cu toate planetele puse strategic în toate colturile esentiale, s-ar putea sa rezistati mai mult. Dar, pâna la urma, nici unul n-o sa se simta prea bine, parca tot lipseste ceva. Tu esti Pamânt, Sagetatorul este Foc. Sigur, din combinatia asta ies cele mai frumoase vase de lut, dar la foc mic si-n timp. Iar Sagetatorul este prea grabit sa cunoasca si sa afle si sa cucereasca si sa se miste mereu de colo-colo, si nici nu are timp sa modeleze un lut atât de aparte precum esti tu. Fiindca, sa fim sinceri, Fecioara este o persoana rezervata, mai timida si mai introvertita. Fix pe dos e Sagetatorul, filozoful filozofilor n-are timp de explorat sentimente, iar fidelitatea e doar un concept moral oarecare si morala e discutabila, fiindca oamenii au creat-o – si tot asa, n-ajungeti nicaieri. Probabil ca ati fost atrasi unul de altul fiindca tare va mai place sa vorbiti despre câte-n luna si-n stele. Numai ca, pentru Sagetator, de multe ori cam aici se opreste totul.

Compatibilitate zodii Fecioara - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Fecioara si Sagetator


Compatibilitate astrologica Fecioara - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Fecioara si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.