Compatibilitate Fecioara - Taur


Compatibilitati pentru zodia Fecioara
Fecioara Taur

Compatibilitati zodii:
Fecioara - Taur

Fecioara si Taur. Pamânt si Pamânt? O relatie fericita, desi nu prea incitanta, si o casnicie serioasa si stabila.

De ce? Pentru ca amândoi aveti cam aceleasi idealuri si pasiuni. Pragmatici, cu picioarele pe Pamânt, fara gusturi de aventuri ciudate sau experimente desucheate, amândoi va doriti un viitor sigur, stabil si sunteti "de casa". A, si mai aveti si pasiunea de a face-economisi-strânge bani. Asa ca, de te vei hotarî sa ramâi cu un Taur, nu vei avea niciodata probleme cu comunicarea.

Rationalismul tau se potriveste bine cu insistenta adesea acerba, desi blânda, a Taurului. Pe deasupra, Taurul este constiincios, muncitor si va fi mereu de acord cu tine în privinta chestiilor practice. Nu se supara când îl mai critici, fiindca este un bun analist. Dar e cam impulsiv si adesea vede rosu în fata ochilor... Desi Taurului îi trece repede, Fecioara sensibila ar putea fi ranita de iesirile acestui nativ.

Tu, Fecioara guvernata de Mercur, nu te poti îndragosti de cineva daca nu te poti îndragosti de mintea acelui cineva si daca nu ai sentimentul stabilitatii. Taurul îti va oferi într-adevar stabilitate, echilibru si o binevenita doza de pasiune înfocata, fiindca este guvernat de planeta iubirii, Venus. Este foarte fidel, dar atentie, Taurul îsi plateste întotdeauna datoriile – si nu numai când e vorba despre bani.

Compatibilitate zodii Fecioara - Taur, continuare »

eAstrologLinkuri Fecioara si Taur


Compatibilitate astrologica Fecioara - Taur
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Fecioara si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.