Compatibilitate Gemeni - Fecioara


Compatibilitati pentru zodia Gemeni
Gemeni Fecioara

Compatibilitati zodii:
Gemeni - Fecioara

Gemeni si Fecioara : Aer nestapânit si Pamânt gânditor... Cam cât ar putea dura pâna când unul sa zica "gata!"?

Bun, nu sunteti deloc o pereche astrologica clasica, Aerul si Pamântul nu prea se amesteca... DAR! Daca vrei neaparat o relatie cu cineva atât de diferit (si de ce nu?), nu uita ca stati amândoi sub semnul lui Mercur, care este reprezentarea lui Hermes, cel ce purta mesajele zeilor. Vorbeste, comunica, oricum la asta te pricepi cel mai bine : iar asta poate face orice relatie sa mearga.

E adevarat ca Mercur se manifesta diferit în fiecare dintre zodiile voastre : Mercurul Gemenilor este cu comunicarea, iar cel al Fecioarei este cu gândirea. Faptul ca îl aveti amândoi ca stapân al zodiilor voastre va ajuta mult, însa tot va trebui sa faci ceva eforturi. Fecioara pricepe foarte bine tot ceea ce i se spune, dar... cu putina întârziere. Tie, care gândesti atât de repede, ti se pare ca pur si simplu nu pricepe deloc! Indiferent despre ce e vorba, fie ca era un mesaj filosofic, fie ca e ideea despre care tocmai vorbeati, uneori pur si simplu îi scapa ceva. Ei, de fapt nu e chiar asa : Fecioara gândeste si rumega ceva mai mult. Da, stiu cât de mult te scoate chestia asta din sarite...

Un alt punct câstigat este ca Fecioara nu e prea posesiva si nu cere foarte mult de la tine, asa ca mult dorita ta libertate o sa-ti ramâna (aproape) intacta. În plus, este o zodie atât de organizata si de pasionata de detalii (amândoua sunt calitati care tie-ti lipsesc, iar unii Gemeni chiar le considera defecte...), încât va aduce un binevenit punct de sprijin în relatia voastra.

Compatibilitate zodii Gemeni - Fecioara, continuare »

eAstrologLinkuri Gemeni si Fecioara


Compatibilitate astrologica Gemeni - Fecioara
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Gemeni si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.