Compatibilitate Leu - Balanta


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Balanta

Compatibilitati zodii:
Leu - Balanta

Leu si Balanta. Foc si Aer. O combinatie reusita din multe puncte de vedere.

Latura ta creativa se potriveste cu tendinta artistica a Balantei, care va fi mereu încântata si uimita de personalitatea ta. Acest nativ nu prea stie sa ia hotarâri, asa ca nu se va supara si chiar va prefera sa fii tu cel care le ia (desi este înclinat spre dominatie, are un fel mai subtil de a-si manifesta tendinta). Balanta fiind un semn cardinal, iar tu un semn fix, sunteti amândoi stabili si generosi, echilibrati. În plus, Balanta este romantica, precum esti si tu, desi adesea nu atât de pasionala ca si tine.

O relatie activa, plina de conversatii stralucitoare, de iesiri în oras (Balanta este un nativ foarte social) si în care amândoi cheltuiesc o gramada. Aerul Balantei te va face sa "arzi" la adevaratul tau potential. Îi place sa discute si sa despice firul în patru, fiindca este un semn analitic. Asa ca n-o sa te plictisesti alaturi de o Balanta. Îi place tot ce este elegant si rafinat, asa ca gusturile tale extravagante n-or sa fie comentate.

Cel mai bine în relatia cu o Balanta te vei întelege la nivelul comunicarii : puteti fi cei mai buni prieteni. Iar cum dragostea izvoraste din prietenie...

Compatibilitate zodii Leu - Balanta, continuare »

eAstrologLinkuri Leu si Balanta


Compatibilitate astrologica Leu - Balanta
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.