Compatibilitate Leu - Berbec


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Berbec

Compatibilitati zodii:
Leu - Berbec

Leu si Berbec. EU si EU. Doua ego-uri într-o relatie... Numai Foc si pasiune. Oare pot doua semne atât de puternice sa se împace unul cu altul? Cu siguranta.

Tu – unul dintre cele mai reusite exemplare ale umanitatii, facut pentru a straluci si pentru a fi cel dintâi. Berbecul – creierul pulsând de idei si inima plina de pasiune. Oare cum ati putea sa NU va întelegeti? Superstarurile zodiacului (cum îmi place sa le spun acestor doua semne) nu pot avea decât o relatie pe masura : adica mereu pasionala, incitanta, activa si spumoasa.

Bineînteles, pe cât de repede se aprind doua Focuri, pe atât de volatil devine viitorul. Adica nesigur. Fiindca si Berbecul are cam acelasi defecte ca si tine, iar când va certati, ies scântei la propriu. Nici unul dintre voi nu stie sa faca lucrurile pe jumatate. Asta înseamna entuziasm în actiune, dar si încapatânare într-o discutie. Cât despre vechea problema a argumentelor, amândoi sunteti la fel de abili, asa ca este posibil (dar ce zic eu posibil? foarte-foarte probabil!) ca certurile sa dureze, sa fie aprige si sa se lase cu demonstratii de karate... Deci atentie, nu te certa cu Berbecul! Daca înca sunteti la început si esti tentat sa treci peste acest pasaj, întrebându-te cum ai putea sa te certi cu sufletul tau geaman, un indiciu : Berbecului îi cam fug ochii. Flirtul este atât de fascinant pentru el, încât îl face chiar si de amorul artei... Nu c-ar merge mai departe, dar de privit, priveste.

Compatibilitate zodii Leu - Berbec, continuare »

eAstrologLinkuri Leu si Berbec


Compatibilitate astrologica Leu - Berbec
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.