Compatibilitate Leu - Capricorn


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Capricorn

Compatibilitati zodii:
Leu - Capricorn

Leu si Capricorn? Foc si Pamânt... Nici n-a început bine, ca s-a si terminat. Dar sunt si ceva sanse de succes... daca acest Capricorn va putea fi convins de câteva detalii esentiale, cum ar fi sa-ti recunoasca mereu, constant meritele.

Personalitatea ta romantica si expansiva va fi încovoiata de Capricornul prudent si pragmatic, adesea cam snob si întotdeauna putin conservator. Este un nativ rezervat, asa ca n-o sa-ti spuna cât de mult te apreciaza (chiar daca e adevarat), si este foarte putin demonstrativ, asa ca stilul tau dramatic pe alocuri n-o sa-i placa, sau poate ca nici nu te întelege prea bine. Pe deasupra, îi place sa domine, sau cel putin nu se lasa dominat. Iar asta înnebuneste orice Leu cu capul pe umeri, care STIE ca el trebuie sa fie cel care conduce!

Capricornul este semn de Pamânt si este si destul de capos, si destul de greu de convins sa-si deschida inima. Îti va trebui multa rabdare, mai ales ca este si ocolit, indirect... Cu un Capricorn, esti întotdeauna pe drumuri ocolite. Ajunge el unde trebuie, pâna la urma, dar nu asa de repede.

Compatibilitate zodii Leu - Capricorn, continuare »

eAstrologLinkuri Leu si Capricorn


Compatibilitate astrologica Leu - Capricorn
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii

Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!


Banner numerologie