Compatibilitate Leu - Fecioara


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Compatibilitate Leu - Fecioara border= Fecioara

Compatibilitati zodii:
Leu - Fecioara

Leu si Fecioara. Foc si Pamānt? Poate pe termen scurt...

Leul este o creatura puternica, iar Fecioara este perfectionista si maestra īn a critica (asta va da nastere celor mai multe probleme!). Desigur, putem privi si altfel : Fecioara, fiind atāt de perfectionista, ar putea considera ca a gasit perfectiunea īnsasi (īntruchipata admirabil de orice Leu). Numai ca Fecioara are un simt al detaliului adesea exasperant si critica chiar si cānd nu este cazul.

Fecioara are nevoie sa fie protejata si cere multa atentie de la partener. Tu ceri la fel de multa atentie, asa ca un conflict de interese va aparea destul de repede. Cine va ceda? Semn de Pamānt, Fecioara cedeaza greu. Nu la fel de greu ca tine, dar īti va lua timp ca sa modelezi acest lut.

Vei fi probabil foarte atras de intelectualismul Fecioarei, de felul īn care totul trece prin minte, asa cum la altii totul trece prin inima sau prin burta. Dar Fecioara nici nu prea pricepe natura ta dramatica, nici nu o apreciaza cum trebuie. Iar a nu fi apreciat la justa sa valoare este iadul oricarui Leu. Fecioara este practica, prudenta, conservatoare. Tu esti extravagant, sofisticat si cheltuitor. Tie īti place sa traiesti pe picior mare, iar Fecioarei nu-i prea place acest lucru si īti va stinge entuziasmul īntr-o clipita. Pe deasupra, nu se va lasa dominata prea adesea, sau va fi inflexibila, iar nevoia ta de autoritate si de a tine frāiele o sa ramāna īn cel mai bun caz un vis frumos. Unul dintre rolurile Fecioarei este acela de a īntepa cu sageata criticii ego-urile prea umflate (daca ai sa te uiti la simbolul zodiei, ai sa vezi ca chiar are o sageata : este simbolul intelectului). Iar ego-ul tau, desi pe merit, este putin cam mare.

Compatibilitate zodii Leu - Fecioara, continuare »


eAstrologLinkuri Leu si Fecioara


Compatibilitate astrologica Leu - Fecioara
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.