Compatibilitate Leu - Fecioara


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Fecioara

Compatibilitati zodii:
Leu - Fecioara

Leu si Fecioara. Foc si Pamânt? Poate pe termen scurt...

Leul este o creatura puternica, iar Fecioara este perfectionista si maestra în a critica (asta va da nastere celor mai multe probleme!). Desigur, putem privi si altfel : Fecioara, fiind atât de perfectionista, ar putea considera ca a gasit perfectiunea însasi (întruchipata admirabil de orice Leu). Numai ca Fecioara are un simt al detaliului adesea exasperant si critica chiar si când nu este cazul.

Fecioara are nevoie sa fie protejata si cere multa atentie de la partener. Tu ceri la fel de multa atentie, asa ca un conflict de interese va aparea destul de repede. Cine va ceda? Semn de Pamânt, Fecioara cedeaza greu. Nu la fel de greu ca tine, dar îti va lua timp ca sa modelezi acest lut.

Vei fi probabil foarte atras de intelectualismul Fecioarei, de felul în care totul trece prin minte, asa cum la altii totul trece prin inima sau prin burta. Dar Fecioara nici nu prea pricepe natura ta dramatica, nici nu o apreciaza cum trebuie. Iar a nu fi apreciat la justa sa valoare este iadul oricarui Leu. Fecioara este practica, prudenta, conservatoare. Tu esti extravagant, sofisticat si cheltuitor. Tie îti place sa traiesti pe picior mare, iar Fecioarei nu-i prea place acest lucru si îti va stinge entuziasmul într-o clipita. Pe deasupra, nu se va lasa dominata prea adesea, sau va fi inflexibila, iar nevoia ta de autoritate si de a tine frâiele o sa ramâna în cel mai bun caz un vis frumos. Unul dintre rolurile Fecioarei este acela de a întepa cu sageata criticii ego-urile prea umflate (daca ai sa te uiti la simbolul zodiei, ai sa vezi ca chiar are o sageata : este simbolul intelectului). Iar ego-ul tau, desi pe merit, este putin cam mare.

Compatibilitate zodii Leu - Fecioara, continuare »

eAstrologLinkuri Leu si Fecioara


Compatibilitate astrologica Leu - Fecioara
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.