Compatibilitate Leu - Leu


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Leu

Compatibilitati zodii:
Leu - Leu

Leu si Leu? Un da hotarât.

Relatiile între nativi din aceeasi zodie au adesea mai multe parti bune decât rele, dar cele rele sunt de-a dreptul insurmontabile : fiindca ambii au aceleasi defecte!

Poate fi o relatie excelenta, daca nu uiti ca Leul de lânga tine are aceeasi nevoie de complimente, de admiratie si de adoratie ca si tine. Asadar, cam cât vrei sa primesti, atâta trebuie sa dai. Nu va fi prea greu, fiindca, tot ca si tine, este pasional si înfocat, plin de idei si debordând de dorinta de a trai la maximum fiecare clipa.

Dintre toate semnele zodiacului, Leul este cel mai stralucitor : el este guvernat de Soare, care este în centrul sistemului si, cel mai adesea, îsi justifica din plin renumele de "rege". Tot ceea ce face este rafinat, tot ceea ce cumpara este stilat, tot ceea ce gândeste este stralucitor. Asa esti tu, asa este si Leul de lânga tine.

Nu uita ca, la fel cum TU stii sa simti linguseala din complimentele celor din jur, tot astfel stie si partenerul tau : Leul are un al saptelea simt cu care detecteaza falsitatea. Asa ca, oricât de mare ar fi tentatia de a flata, fii totusi tu însuti, altfel ai sa cazi în propria ta capcana. Când îi spui ca este deosebit, trebuie sa fii convins de ceea ce spui, fiindca, exact ca si tine, Leul tau nu vrea doar sa STEA pe tron, ci si sa simta puterea regalitatii.

Compatibilitate zodii Leu - Leu, continuare »

eAstrologLinkuri Leu


Compatibilitate astrologica Leu - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.