Compatibilitate Leu - Leu


Compatibilitati pentru zodia Leu
Leu Compatibilitate Leu - Leu border= Leu

Compatibilitati zodii:
Leu - Leu

Leu si Leu? Un da hotarāt.

Relatiile īntre nativi din aceeasi zodie au adesea mai multe parti bune decāt rele, dar cele rele sunt de-a dreptul insurmontabile : fiindca ambii au aceleasi defecte!

Poate fi o relatie excelenta, daca nu uiti ca Leul de lānga tine are aceeasi nevoie de complimente, de admiratie si de adoratie ca si tine. Asadar, cam cāt vrei sa primesti, atāta trebuie sa dai. Nu va fi prea greu, fiindca, tot ca si tine, este pasional si īnfocat, plin de idei si debordānd de dorinta de a trai la maximum fiecare clipa.

Dintre toate semnele zodiacului, Leul este cel mai stralucitor : el este guvernat de Soare, care este īn centrul sistemului si, cel mai adesea, īsi justifica din plin renumele de "rege". Tot ceea ce face este rafinat, tot ceea ce cumpara este stilat, tot ceea ce gāndeste este stralucitor. Asa esti tu, asa este si Leul de lānga tine.

Nu uita ca, la fel cum TU stii sa simti linguseala din complimentele celor din jur, tot astfel stie si partenerul tau : Leul are un al saptelea simt cu care detecteaza falsitatea. Asa ca, oricāt de mare ar fi tentatia de a flata, fii totusi tu īnsuti, altfel ai sa cazi īn propria ta capcana. Cānd īi spui ca este deosebit, trebuie sa fii convins de ceea ce spui, fiindca, exact ca si tine, Leul tau nu vrea doar sa STEA pe tron, ci si sa simta puterea regalitatii.

Compatibilitate zodii Leu - Leu, continuare »


eAstrologLinkuri Leu


Compatibilitate astrologica Leu - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Leu si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.