Compatibilitate Pesti - Berbec


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Berbec

Compatibilitati zodii:
Pesti - Berbec

Apa si Foc, zodia ultima si cea cu care începe ciclul... suna frumos. Dar nu va fi decât pentru scurt timp. Fiindca din Apa si Foc ies aburi. Atractia de început dintre un peste si un Berbec poate fi magnetica, dar o relatie de lunga durata devine epuizanta pentru amândoi, chiar daca Pestele va încerca din rasputeri sa se adapteze : de câta apa e nevoie pentru a stinge un Foc atât de mare? Iar o data stins... Focul pleaca, pentru a se reaprinde în alta parte.

Berbecului îi place sa preia conducerea. Nici o problema aici, Pestelui îi place sa fie condus (fiindca nu mai trebuie sa ia hotarâri, o activitate atât de obositoare pentru el). Dar Berbecul este un om de actiune, iar Pestele se multumeste adesea doar cu viziunea. Aici ar putea interveni problemele...

Literal vorbind, apa stinge Focul, sau cel putin are tendinta aceasta. Berbecul este prea impetuos pentru Peste, prea prins de lumea propriului sau eu, si deloc diplomat. Un Berbec va spune aproape întotdeauna adevarul în fata, oricui si oriunde. Iar Pestele are o cu totul alta atitudine în domeniul acesta. Berbecul nu se prea opreste sa se gândeasca la întelesurile lumii, la sensul vietii : el se duce si actioneaza. Iar asta poate stresa un Peste sensibil, care are nevoie de emotii, care trebuie sa gaseasca un teren propice pentru intuitia sa.

Compatibilitate zodii Pesti - Berbec, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti si Berbec


Compatibilitate astrologica Pesti - Berbec
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.