Compatibilitate Pesti - Fecioara


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Fecioara

Compatibilitati zodii:
Pesti - Fecioara

Apa si Pamânt, dar nu numai atât. Atentie, Peste, la fermecatoarea Fecioara: este semnul care-ti este opus în zodiac, la sase luni distanta. Ai încercat vreodata sa apropii doi magneti?

Combinatia aceasta are, dupa parerea mea, doua posibilitati: raiul sau iadul pe Pamânt. Atractia initiala va fi foarte puternica. Fecioara realista si practica se va minuna de aceasta creatura eterica si imaginativa, iar Pestele, la rându-i, va fi fascinat de acuratetea gândirii acestui nativ atât de metodic.

Fecioara se pricepe de minune la chestii care cer precizie, talent critic (îl are din plin si-l foloseste fara retineri) si abilitate verbala. Pestele... la tot ce NU este precis. Cât despre talentul critic al Pestelui, el este atât de bine ascuns sub altruismul lui, încât aproape ca nu exista. Nimic nu e de neînteles pentru un Peste, iar asta va deranja o Fecioara sceptica si riguroasa. Pestele are viziune, intuitie, emotii si o înclinatie spre simboluri. Fecioara este adesea foarte idealista si perfectionista pâna la Dumnezeu! Ea vede lumea atât de clar, se pricepe atât de bine sa descopere defecte si sa faca critici de bun-simt, sa observe ceea ce altii nu observa.

Fiecare are ceea ce-i lipseste celuilalt. Acolo unde Pestele vede "corola de minuni a lumii" si o contempla în tacere, fara a încerca sa o strice prin analiza, Fecioara vine cu instrumente precise si începe sa masoare si sa împarta, sa identifice calitati si defecte, sa categoriseasca si sa puna întrebari. Pentru un Peste, care e în stare sa descopere frumusetea peste tot si care este altruist prin natura lui, care accepta atâtea, o Fecioara poate deveni extrem de obositoare. Pestele nu întelege de ce trebuie sa punem atâtea întrebari si sa criticam atâta, Fecioara nu întelege cum e posibil sa stai asa si sa contempli ceva fara sa încerci sa cercetezi. Raspunsul Pestelui ca fi adesea doar o ridicare din umeri, dar Fecioara nu se da batuta asa de usor: tendinta de a despica firul în patru o va face sa încerce sa înteleaga de ce gândeste Pestele asa, de ce aia, de ce asta... Iar Pestele oboseste repede la interogatorii... Fecioara, pe de alta parte, se înfurie repede daca nu reuseste sa smulga adevarul din cotloanele sufletului unui Peste.

Compatibilitate zodii Pesti - Fecioara, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti si Fecioara


Compatibilitate astrologica Pesti - Fecioara
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.