Compatibilitate Pesti - Leu


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Compatibilitate Pesti - Leu border= Leu

Compatibilitati zodii:
Pesti - Leu

Apa si Foc – dinamism, exaltare, creativitate... dar, foarte curānd, apa va renunta sa mai stea īn preajma unui Foc atāt de aprins.

Leul este un semn foarte creativ, un om de actiune. Creativ este si Pestele, asa ca relatia ar putea avea foarte mult dinamism din acest punct de vedere. Generozitatea Leului (care e īntr-adevar "inima larga") te va atrage din prima clipa, iar el, la rāndul sau, va fi fascinat de sensibilitatea ta si de spiritul tau vizionar.

Nu uita ca Leului īi place cel mai mult sa faca curte (sau sa flirteze), poate mai mult chiar decāt relatia īnsasi. Este un romantic īnnascut si va fi foarte curtenitor.

Leul este puternic, oferind un atāt de necesar punct de sprijin Pestelui, caruia nu prea-i place sa preia conducerea sau sa fie la cārma. Iar Leul va aprecia foarte mult "supunerea" Pestelui. Daca ai sa poti sa-l lauzi sincer, sa-i spui mereu ce multe calitati are, vei cāstiga mult. Leului īi place sa i se recunoasca multele calitati, sa fie īn centrul atentiei si sa se bucure de aprecierea si aprobarea celor din jur. Īn schimb, Leul īti va oferi curajul de care ai atāta nevoie pentru a-ti pune ideile īn practica, pentru a actiona si a te afirma.

Compatibilitate zodii Pesti - Leu, continuare »


eAstrologLinkuri Pesti si Leu


Compatibilitate astrologica Pesti - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.