Compatibilitate Pesti - Leu


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Leu

Compatibilitati zodii:
Pesti - Leu

Apa si Foc – dinamism, exaltare, creativitate... dar, foarte curând, apa va renunta sa mai stea în preajma unui Foc atât de aprins.

Leul este un semn foarte creativ, un om de actiune. Creativ este si Pestele, asa ca relatia ar putea avea foarte mult dinamism din acest punct de vedere. Generozitatea Leului (care e într-adevar "inima larga") te va atrage din prima clipa, iar el, la rândul sau, va fi fascinat de sensibilitatea ta si de spiritul tau vizionar.

Nu uita ca Leului îi place cel mai mult sa faca curte (sau sa flirteze), poate mai mult chiar decât relatia însasi. Este un romantic înnascut si va fi foarte curtenitor.

Leul este puternic, oferind un atât de necesar punct de sprijin Pestelui, caruia nu prea-i place sa preia conducerea sau sa fie la cârma. Iar Leul va aprecia foarte mult "supunerea" Pestelui. Daca ai sa poti sa-l lauzi sincer, sa-i spui mereu ce multe calitati are, vei câstiga mult. Leului îi place sa i se recunoasca multele calitati, sa fie în centrul atentiei si sa se bucure de aprecierea si aprobarea celor din jur. În schimb, Leul îti va oferi curajul de care ai atâta nevoie pentru a-ti pune ideile în practica, pentru a actiona si a te afirma.

Compatibilitate zodii Pesti - Leu, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti si Leu


Compatibilitate astrologica Pesti - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.