Compatibilitate Pesti - Pesti


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Pesti

Compatibilitati zodii:
Pesti - Pesti

Când apa întâlneste apa... timpul si spatiul dispar, totul se petrece la nivelul emotiilor, iar lumea ramâne undeva în urma.

Amândoi sunteti imaginativi, creatori, va traiti viata la un nivel intuitiv si va puteti întelege unul pe celalalt fara cuvinte. Amândoi stiti sa daruiti, si astfel legatura va fi ca un vis frumos, departe de realitatea care-i raneste atât de mult pe acesti Pesti sensibili. Singura problema ar fi una lumeasca: nici unul din voi nu se preocupa prea mult de bani, economii, treburi de-astea prozaice, pentru oamenii de rând. Nici unuia nu-i place sa ia conducerea sau sa ia decizii importante... Cu doi idealisti într-un camin, va trebui sa gasiti repede un sponsor, altfel coborârea pe Pamânt s-ar putea sa fie cam brusca.

Nici unuia nu-i place realitatea, si astfel va veti închide curând într-o lume a voastra, dificil de înteles si chiar si mai dificil de patruns. Ar fi bine daca macar unul dintre voi ar avea vreo influenta de Pamânt pe undeva prin horoscop, fiindca, în largul marii, fara ancora nu se poate supravietui prea mult timp.

Compatibilitate zodii Pesti - Pesti, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti


Compatibilitate astrologica Pesti - Pesti
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.