Compatibilitate Pesti - Rac


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Rac

Compatibilitati zodii:
Pesti - Rac

Apa si Apa, semn mutabil si semn fix... Toate stelele zâmbesc când se întâlnesc un Peste si un Rac...

Cea mai importanta nevoie a Racului este aceea de a avea un camin si o familie: acolo îsi gaseste el linistea, acolo este fericit, acolo vrea sa fie la sfârsitul zilei. Iar acestea sunt exact lucrurile pe care un Peste i le poate oferi – cu gratie, delicatete si întelegere. Fiind doua semne de Apa, amândoi simtiti emotiile într-un fel anume, mai adânc, intuitiv si spiritual. Nevoia de creativitate si de exprimare a Pestelui îsi va gasi o împlinire în relatia cu Racul sentimental, romantic si visator.

Împreuna, puteti crea un paradis cu totul deosebit, departe de lumea dezlantuita, fiindca ritmurile repezi va epuizeaza pe amândoi destul de repede.

Racul tinde sa economiseasca si sa faca investitii, ceea ce va fi excelent, pentru ca Pestele nu prea are tendinte în acest sens. De asemenea, se spune ca, dintre toate semnele, Racul se pricepe cel mai bine sa gaseasca chilipiruri. Latura materiala a unei relatii pe termen lung este astfel asigurata, nu va ramâne decât sa va bucurati unul de celalalt si sa va descoperiti: exact la ce va pricepeti atât de bine, ca doua semne de Apa ce va aflati!

Compatibilitate zodii Pesti - Rac, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti si Rac


Compatibilitate astrologica Pesti - Rac
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.