Compatibilitate Pesti - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Sagetator

Compatibilitati zodii:
Pesti - Sagetator

Apa si Foc... Foarte, foarte greu.

Sagetatorul este foarte direct, iar Pestele este foarte diplomat. Prima chestie care scârtâie, si scârtâie destul de tare... Adesea, Sagetatorul este atât de direct si de precis, încât poate chiar sa te raneasca. Iar daca-l întrebi de ce spune chestii de-astea, o sa-ti raspunda simplu: "Pai tu m-ai întrebat! De ce m-ai mai întrebat?". Certuri multe, care pot pune cApat relatiei.

Ceea ce te va atrage la un Sagetator va fi probabil dragostea lui pentru educatie, învatatura, si înclinatia lui filosofica, spre discutii. Dar lipsa lui de diplomatie te va face sa te încrunti în sinea ta mai des decât ai vrea, si pâna la urma sa te întrebi ce cauti tu lânga el...

Sagetatorului îi place sa calatoreasca, iar tu ai tendinta sa-ti faci mereu griji, sa te îndoiesti mereu si sa iei decizii mai greu. Asta n-o sa-i placa Sagetatorului, care este optimist si încrezator si porneste mereu la drum fara frica si fara zabava... Tocmai aceste plecari atât de dese te vor seca pe tine de energie, fiindca vei ramâne singur prea mult timp – asta daca nu te hotarasti sa urmezi un Sagetator, cu toate riscurile.

Compatibilitate zodii Pesti - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti si Sagetator


Compatibilitate astrologica Pesti - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.