Compatibilitate Pesti - Scorpion


Compatibilitati pentru zodia Pesti
Pesti Scorpion

Compatibilitati zodii:
Pesti - Scorpion

L-ai gasit? Perfect, nici sa nu-i mai dai drumul sa plece! Daca exista într-adevar suflete pereche, Scorpionul este perechea unui Peste!

Toate acele sentimente si emotii ale tale pe care nu le-a înteles nimeni niciodata, Scorpionul le va întelege. Scorpionul, ca si tine, vrea de-adevaratelea sa stie care este rostul nostru pe Pamânt, daca ADN-ul a fost creat de Dumnezeu sau de extraterestri, încotro se îndreapta lumea. Este o zodie a spiritualitatii, iar Pestele apreciaza foarte mult asta. Este, de asemenea, fidel si discret, iar asta Pestele apreciaza înca si mai mult. Iar dragostea Scorpionului este foarte adânca, emotiile lui sunt puternice, la fel ca ale Pestelui.

Sexual, poate fi o legatura fantastica: Scorpionul adora sa faca dragoste si îi place felul în care Pestele priveste actul sexual, ca pe o experienta aproape religioasa, sacra. Atentie, însa, fiindca Scorpionul este si fantastic de gelos, asa ca sfatul meu este ca, daca nu vrei sa te implici prea mult în relatia cu Scorpion, sa te feresti de a ajunge la contact fizic, sau sa întârzii cât mai mult acest lucru. De ce? E simplu: o data ce a facut dragoste cu cineva, Scorpionul se asteapta la fidelitate totala si se considera îndreptatit sa faca obisnuitele-i crize de gelozie. Pentru el, este ca un contract care îi da drept de proprietate asupra persoanei iubite.

Compatibilitate zodii Pesti - Scorpion, continuare »

eAstrologLinkuri Pesti si Scorpion


Compatibilitate astrologica Pesti - Scorpion
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Pesti si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.