Compatibilitate Rac - Balanta


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Compatibilitate Rac - Balanta border= Balanta

Compatibilitati zodii:
Rac - Balanta

Rac si Balanta? Noroc ca Aerul acesta este foarte echilibrat si īntelegator, altfel spuneam de trei ori nu. Oricum, nu este o combinatie care sa te faca foarte fericit. Dar merita īncercat. Īn fond, Balanta este atāt de fermecatoare.

Care ar fi problema īntre voi doi? Tu, nativ prin excelenta nesigur si adesea speriat, lānga un nativ aparent distant, liber, independent, care sta mai mult prin societate decāt acasa? Nu prea te vad...

E adevarat ca, dincolo de aspectul fizic, īnteleg de ce s-ar īndragosti cineva de un nativ Balanta : rafinat, irezistibil de sofisticat īn gāndire, manierat, elegant si educat, este un nativ care nu se poate sa nu trezeasca sentimentele unui Rac sensibil si atāt de atras de frumos. Problema este ca Balanta prea e mereu prin alte parti, printre atātia oameni, pe la prieteni, iar Racul linistit si rezervat o sa se necajeasca īn tacere. Cānd o sa vrea Balanta sa dati o petrecere, tie o sa-ti vina īn minte numai chestiile practice, cum ar fi farfuriile de spalat dupa ce pleaca toata lumea, cāt o sa coste toata distractia, si tot asa. Īn plus, Balanta este adesea prea optimista si se lanseaza īn proiecte cam zapacite, iar grija ta pentru economii o sa te faca sa dai ochii peste cap ceva mai des decāt ti-ar conveni.

Compatibilitate zodii Rac - Balanta, continuare »


eAstrologLinkuri Rac si Balanta


Compatibilitate astrologica Rac - Balanta
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.