Compatibilitate Rac - Balanta


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Balanta

Compatibilitati zodii:
Rac - Balanta

Rac si Balanta? Noroc ca Aerul acesta este foarte echilibrat si întelegator, altfel spuneam de trei ori nu. Oricum, nu este o combinatie care sa te faca foarte fericit. Dar merita încercat. În fond, Balanta este atât de fermecatoare.

Care ar fi problema între voi doi? Tu, nativ prin excelenta nesigur si adesea speriat, lânga un nativ aparent distant, liber, independent, care sta mai mult prin societate decât acasa? Nu prea te vad...

E adevarat ca, dincolo de aspectul fizic, înteleg de ce s-ar îndragosti cineva de un nativ Balanta : rafinat, irezistibil de sofisticat în gândire, manierat, elegant si educat, este un nativ care nu se poate sa nu trezeasca sentimentele unui Rac sensibil si atât de atras de frumos. Problema este ca Balanta prea e mereu prin alte parti, printre atâtia oameni, pe la prieteni, iar Racul linistit si rezervat o sa se necajeasca în tacere. Când o sa vrea Balanta sa dati o petrecere, tie o sa-ti vina în minte numai chestiile practice, cum ar fi farfuriile de spalat dupa ce pleaca toata lumea, cât o sa coste toata distractia, si tot asa. În plus, Balanta este adesea prea optimista si se lanseaza în proiecte cam zapacite, iar grija ta pentru economii o sa te faca sa dai ochii peste cap ceva mai des decât ti-ar conveni.

Compatibilitate zodii Rac - Balanta, continuare »

eAstrologLinkuri Rac si Balanta


Compatibilitate astrologica Rac - Balanta
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.