Compatibilitate Rac - Capricorn


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Compatibilitate Rac - Capricorn border= Capricorn

Compatibilitati zodii:
Rac - Capricorn

Rac si Capricorn? Atragatoare combinatie... dar si periculoasa : Capricornul este semnul opus tie īn zodiac, la 180 de grade.

Teoretic, ar trebui sa va potriviti. Dar aspectul dintre semnele voastre se numeste "opozitie". Asa ca am sa va spun care sunt punctele bune si cele rele, iar voi o sa hotarāti. Este o relatie cu tot atātea sanse de reusita ca si de esec.

Aveti multe īn comun : Capricornul se simte aproape mereu neīnteles, iar calitatea ta cea mai importanta este aceea de a oferi celorlalti īntelegere si protectie. Amāndoi stiti sa va urmariti scopurile, ceea ce poate duce la o relatie trainica daca fiecare gaseste puterea de a se adapta la dorintele celuilalt. Capra īti poate face visurile sa devina realitate, fiindca este un semn de Pamānt, si īnca unul foarte muncitor. De obicei, Apa si Pamāntul se īnteleg foarte bine, dar dintre cele trei zodii de Pamānt (Taur, Fecioara si Capricorn), cu aceasta te afli īn opozitie : de aici ar putea veni necazurile, fiindca mai sunteti si foarte hotarāti, adica nici unul nu cedeaza prea usor. N-ar fi rau sa fii tu cel care cedeaza pāna la urma, caci altfel Capricornul se va īnchide si mai mult sub carapacea sa protectoare.

Nici Capricornul nu este foarte extrovertit, nici tu nu esti : īti va trebui mult ca sa ajungi la eul sau interior, ca sa-l faci sa se deschida. Dar merita : are un umor deosebit si este foarte devotat, stie sa te īnteleaga si este printre putinii care va īncerca mereu sa o faca. Are puterea de a stabiliza viata ta sentimentala, īnsa, atentie : nu are de dat chiar atāta dragoste de cāta are nevoie un Rac nesigur, asa ca daca ai putea lasa rabufnirile de gelozie si sentimentalism deoparte, totul ar putea fi perfect.

Compatibilitate zodii Rac - Capricorn, continuare »


eAstrologLinkuri Rac si Capricorn


Compatibilitate astrologica Rac - Capricorn
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.