Compatibilitate Rac - Capricorn


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Capricorn

Compatibilitati zodii:
Rac - Capricorn

Rac si Capricorn? Atragatoare combinatie... dar si periculoasa : Capricornul este semnul opus tie în zodiac, la 180 de grade.

Teoretic, ar trebui sa va potriviti. Dar aspectul dintre semnele voastre se numeste "opozitie". Asa ca am sa va spun care sunt punctele bune si cele rele, iar voi o sa hotarâti. Este o relatie cu tot atâtea sanse de reusita ca si de esec.

Aveti multe în comun : Capricornul se simte aproape mereu neînteles, iar calitatea ta cea mai importanta este aceea de a oferi celorlalti întelegere si protectie. Amândoi stiti sa va urmariti scopurile, ceea ce poate duce la o relatie trainica daca fiecare gaseste puterea de a se adapta la dorintele celuilalt. Capra îti poate face visurile sa devina realitate, fiindca este un semn de Pamânt, si înca unul foarte muncitor. De obicei, Apa si Pamântul se înteleg foarte bine, dar dintre cele trei zodii de Pamânt (Taur, Fecioara si Capricorn), cu aceasta te afli în opozitie : de aici ar putea veni necazurile, fiindca mai sunteti si foarte hotarâti, adica nici unul nu cedeaza prea usor. N-ar fi rau sa fii tu cel care cedeaza pâna la urma, caci altfel Capricornul se va închide si mai mult sub carapacea sa protectoare.

Nici Capricornul nu este foarte extrovertit, nici tu nu esti : îti va trebui mult ca sa ajungi la eul sau interior, ca sa-l faci sa se deschida. Dar merita : are un umor deosebit si este foarte devotat, stie sa te înteleaga si este printre putinii care va încerca mereu sa o faca. Are puterea de a stabiliza viata ta sentimentala, însa, atentie : nu are de dat chiar atâta dragoste de câta are nevoie un Rac nesigur, asa ca daca ai putea lasa rabufnirile de gelozie si sentimentalism deoparte, totul ar putea fi perfect.

Compatibilitate zodii Rac - Capricorn, continuare »

eAstrologLinkuri Rac si Capricorn


Compatibilitate astrologica Rac - Capricorn
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.