Compatibilitate Rac - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Sagetator

Compatibilitati zodii:
Rac - Sagetator

Rac si Sagetator. Punct. Adica : nici sa nu te gândesti! Nu numai ca e un Foc plimbaret, dar mai este si semnul care aduce cei mai multi celibatari (semnul filosofilor), iar personalitatea ta sensibila, emotiva si intuitiva nu-l poate tine locului.

Orice ai face, nu reusesti sa-l prinzi, sa-l faci sa stea locului. Parca e mereu pe cale sa plece iarasi, sa descopere iar ceva care sa-l faca sa paraseasca acel "acasa" atât de drag tie. Pe deasupra, Sagetatorul este un semn al flirtului prin excelenta, iar cu gelozia ta înnascuta... nu te vad deloc bine lânga un astfel de nativ.

Desigur, este stralucitor, plin de verva, fascinant. Desigur, Focul atrage Apa. Dar nici unul nu poate rezista prea mult lânga celalalt fara sa se epuizeze : Focul se stinge, iar Apa se evapora. El este un temerar, tu ai nevoie de siguranta si stabilitate, pe care nu ti le poate oferi. Aventura? Da, în cantitati incomensurabile. Pasiune de-o noapte? Daaaa, si-nca cum! Dar o relatie de lunga durata, dragoste linistita, adânca, durabila, care sa reziste în timp? Nu. Tu traiesti pentru viitor, vrei un camin si o familie, te gândesti la economii si la ziua de mâine. Sagetatorul traieste aici si acum. Foarte repede, se va plictisi si va cauta noi orizonturi, iar tu ai sa te retragi si mai adânc în carapace.

Compatibilitate zodii Rac - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Rac si Sagetator


Compatibilitate astrologica Rac - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.