Compatibilitate Rac - Scorpion


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Scorpion

Compatibilitati zodii:
Rac - Scorpion

Rac si Scorpion? Apa lunatica si cascada-n miez de lume? Da, asta cautai de atâta timp si, daca ai ajuns pe pagina asta, probabil ca ai gasit în sfârsit : Scorpionul este una dintre cele mai bune combinatii pentru un Rac.

De ce oare? Pentru ca sunteti amândoi semne de Apa? Si de asta. Dar, si mai mult, pentru ca orice Rac cauta (constient sau nu) la celalalt dominarea si spiritul de conducere. Pentru ca Scorpionul este la fel de gelos ca si tine, poate chiar mai gelos. Pentru ca este patimas pâna la Dumnezeu si întelege mai bine decât oricine torentul de sentimente din sufletul tau.

Scorpionul este înarmat cu tot ce este necesar pentru a deschide o carapace de Rac. Energia excesiva pe care o emana, mai ales sexual si financiar, este un tonic binevenit pentru reticenta si rezerva ta. Amândoi sunteti sentimentali, emotivi, va lasati în voia valurilor si nu rareori am auzit spunându-se ca nu prea rezistati mult împreuna. Dar, cu capacitatea ta de întelegere, cu generozitatea caracteristica si blândetea care caracterizeaza orice nativ Rac, ai sa reusesti sa descoperi un univers fascinant : o Apa care nu numai ca te întelege, dar este si dispusa sa mearga pe drumul tau.

Compatibilitate zodii Rac - Scorpion, continuare »

eAstrologLinkuri Rac si Scorpion


Compatibilitate astrologica Rac - Scorpion
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.