Compatibilitate Rac - Taur


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Taur

Compatibilitati zodii:
Rac - Taur

Rac si Taur. O combinatie cu sanse mari de succes : aveti amândoi anumite preferinte si tendinte comune, si va potriviti.

Taurul este stabil (doar e zodie de Pamânt), senzual si foarte fidel : norocul tau, Rac gelos! Are aceeasi nevoie ca si tine de un camin stabil, de securitate emotionala si financiara. De multe ori, când tu te agiti într-un ocean de sentimente confuze si contradictorii, un Taur te va putea linisti si aduce într-un lac cu ape linistite.

Amândoi sunteti cunoscatori într-ale finantelor : tu ai un noroc chior, din câte spune traditia, iar Taurul stie sa faca investitii. În plus, nici unul dintre voi nu este foarte cheltuitor, asa ca, în relatia asta, n-o sa ai probleme de acest gen.

Tendinta ta spre un camin pe care sa-l aranjezi si în care sa-ti gasesti cel mai adesea fericirea sau refugiul se combina bine cu dorinta de baza a Racului, care este aceea de a avea un astfel de camin. Un singur avertisment : nu uita sa-i explici felul în care simti si întelegi tu emotia, sentimentele, ca sa nu te trezesti vreodata ca te va rani. Fara sa vrea, desigur, însa Taurul este totusi un semn care spune destul de adesea ce gândeste si, desi stie sa fie diplomat, oricui îi este uneori cam greu sa priceapa de ce s-a suparat un Rac capricios!

Compatibilitate zodii Rac - Taur, continuare »

eAstrologLinkuri Rac si Taur


Compatibilitate astrologica Rac - Taur
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.