Compatibilitate Rac - Varsator


Compatibilitati pentru zodia Rac
Rac Varsator

Compatibilitati zodii:
Rac - Varsator

Rac si Varsator? Sunteti atât de diferiti, încât numai cu multe eforturi (mai ales din partea ta!) o sa reusiti sa faceti relatia sa mearga. Varsatorul este un semn de Aer, iar tu un semn de Apa : doua elemente care nu stau prea mult timp împreuna si nu se amesteca deloc.

Varsatorul este un fel "om de stiinta" al zodiacului : un nativ îndreptat foarte mult catre cercetare si tehnologie, un om care se ghideaza dupa ratiune în tot ceea ce face : chiar si dragostea este rationala pentru un Varsator. Iar cum tu te ghidezi în primul rând dupa sentimente si intuitie, reactiile voastre pot fi foarte diferite în situatii asemanatoare. Ca semn de Apa, ai un anume "instinct" în relatiile cu oamenii, pe care Varsatorul nu numai ca nu-l are, dar nici nu-l prea întelege : nu e ceva care sa poata fi pipait, vazut, mirosit, analizat.

Varsatorul poate parea (adesea chiar si este) un pic cam distant, cam rece si... parca nu se implica atât cât te implici tu sau cât ai dori. Aerul sau misterios te-a atras probabil, dar ai sa descoperi curând ca nu e doar o metoda de a cuceri : asa ESTE Varsatorul, misterios. Si oricât ai încerca sa întelegi ce se întâmpla în sufletul sau, o sa ai mereu impresia ca exista undeva o bariera invizibila, dincolo de care nu poti trece.

Compatibilitate zodii Rac - Varsator, continuare »

eAstrologLinkuri Rac si Varsator


Compatibilitate astrologica Rac - Varsator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Rac si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.