Compatibilitate Scorpion - Balanta


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Balanta

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Balanta

Scorpion si Balanta: Apa si Aer. Combinatie spumoasa (adica buna), dar si furtunoasa (adica periculoasa). Guvernatorii celor doua zodii sunt Marte si Venus: razboi si dragoste.

Scorpionul, misterios, cu alura sa de "n-o sa ghiciti voi niciodata ce se ascunde-n mine", cucereste usor pe oricine. Iar Balantei îi place sa întâlneasca mereu oameni noi si persoane interesante, sa stabileasca mereu contacte. Numai ca tu iei totul prea în serios, iar Balanta este prea înclinata spre flirt ca sa se poata acomoda cu un partener asa de sensibil si de posesiv ca Scorpionul. Dar poate fi si o relatie frumoasa, daca faci ceva eforturi (posesivitatea aia care macina orice Scorpion, acolo trebuie sa lucrezi).

Sa începem însa cu începutul: tu esti un semn de Apa, adica le ai pe-astea cu emotiile adânci, profunde, misterioase. Balanta e semn de Aer, adica analitica si cerebrala. Nu si-ar lasa emotiile sa se plimbe pe coclauri nici moarta: astea-s chestii de domesticit si de tinut frumusel în frâu. Asadar, comunicarea pe plan afectiv s-ar putea sa cam schioapete.

Compatibilitate zodii Scorpion - Balanta, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Balanta


Compatibilitate astrologica Scorpion - Balanta
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.