Compatibilitate Scorpion - Gemeni


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Gemeni

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Gemeni

Scorpion si Gemeni. Apa si Aer? E frumos pret de-o secunda, cât se revarsa sampania în pahare. Apoi, Aerul iese repede-repede din Apa si combinatia se destabilizeaza. O relatie care tine cât o bautura acidulata lasata fara capac.

Sa presupunem ca nu esti cu Geamanul din cauza ca "arata bine", ci pentru ca mai este si altceva care-ti place la acest nativ... Fiindca, în relatia voastra, atractia fizica nu prea e fundamentata de nimic concret. Are o minte agera si rapida Geamanul tau, si probabil ca asta te-a fascinat. Problema, ai sa vezi, este ca nu prea stie sa taca sau sa se opreasca. Nu e nici un nativ "de casa", cel mai adesea îl gasesti acolo unde e plin de lume sau pe la prieteni, rude (deh, Aerul trebuie sa se miste ca sa simta ca exista). Adica acolo unde tie nu-ti place sa te duci, sau, oricum, nu asa de des ca el.

Problema eterna dintre un semn de Apa si unul de Aer este aceea ca primul tinde în mod natural spre imobilitate, iar celalalt spre miscare. E adevarat, ambele "circula", dar cu scopuri diferite. În timp ce tu te concentrezi pe o idee si mergi pâna la capat, Geamanul.. pai cam acelasi lucru îl face si el, numai ca putintel altfel. Adica merge repede pe toate cararile, exploreaza toate posibilitatile ideii respective, se duce la biblioteca sau la librarie, în drum intra într-o alta librarie si-i vine o alta idee... si uite asa tu ramâi într-un punct, iar Geamanul alearga mereu de la o idee la alta, de la o relatie la alta. Iar asta este o problema.

Compatibilitate zodii Scorpion - Gemeni, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Gemeni


Compatibilitate astrologica Scorpion - Gemeni
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.