Compatibilitate Scorpion - Leu


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Leu

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Leu

Scorpion si Leu: Apa si Foc. Drama, intensitate, o relatie a extremelor. Poate dura, dar poate si sa-ti explodeze fix în fata, asa ca fii foarte atent.

De fapt, aveti cam tot atâtea puncte pro câte aveti si contra. Atractia initiala, ca între orice elemente complementare, este foarte mare. Mai ales cea fizica. Intensitatea trairilor si relatia sexuala sunt doua avantaje care mai-mai ca v-ar putea asigura o relatie fericita. Numai ca si tu si Leul aveti o nevoie irepresibila de a domina, de a controla, de a fi seful. Iar în aceasta competitie, el este avantajat, fiindca rage mai tare (nu este o metafora, Leul chiar este maestru al vorbirii, si când se supara, chiar face un scandal nemaiauzit). Daca vrei un exemplu la îndemâna, uita-te pe prima pagina a ziarelor de acum câteva luni si încearca sa observi relatia dintre Marele Leu Bill si Scorpioana Hillary Clinton. Nici unul nu da înapoi, nici unul nu cedeaza asa de usor.

Leul are o mare calitate, care însa devine adesea cel mai mare defect al sau: EGO-ul lui, care-i da o inima larga si generoasa, dar care-l face si posesiv, dominant, crud, teatral (chiar FOARTE teatral; "scenele" si usile trântite, declaratiile finale sunt la ordinea zilei cu un Leu).

Compatibilitate zodii Scorpion - Leu, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Leu


Compatibilitate astrologica Scorpion - Leu
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.