Compatibilitate relatie Scorpion - Leu


Zodii compatibile cu Scorpion
Scorpion Compatibilitate Scorpion - Leu border= Leu

Compatibilitate in relatiile dintre zodii:
Scorpion - Leu

Apoi mai e si problema dominarii. Cum se stie ca Scorpionul este maestrul manipularii si al schemelor, sforilor si misculatiilor, aici n-ar trebui sa ai prea mari probleme, cu conditia ca orgoliul tau sa accepte acest simplu fapt : Leul trebuie sa aiba iluzia ca el e seful. Oficial, el este cel care controleaza si comanda totul. Desigur, stim noi mai bine cine, ce si cum, iar Leul nu e un nativ greu de manipulat, numai sa nu vrei puterea oficiala. Accepta sa fii regele sau regina care conduce din umbra, si totul va fi bine (ma rog, scenele vor continua... dar asta îti place).

Sexual, este o relatie superba. Leul este specialistul zodiacului în cuceriri. Asta ti-ai dorit toata viata, nu? Sa te iubeasca cineva cu intensitate, cu pasiune, total. Ei bine, Leul îti poate oferi exact asta (în schimbul adoratiei tale, desigur). Cum nu face nimic la scara mica, nici în pat nu va fi mai prejos. Este un nativ foarte pasional si imaginativ, asa ca, de plictisit, n-o sa te plictisesti. Iar în timp, o sa devina si mai rabdator. E genul de relatie care începe foarte intens si se domoleste pe parcurs.

Asadar, merita? Avertismentul e clar : aveti amândoi personalitati FOARTE puternice, care se vor ciocni adesea. Dar, pe de alta parte, îti poate oferi tot ce ai visat vreodata.

« Compatibilitate Scorpion - Leu, prima parte


eAstrologLinkuri Scorpion si Leu


Compatibilitatea in relatia Scorpion - Leu
relatii intre zodii, compatibilitate, Scorpion

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna februarie 2016? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii februarie 2016 pentru toate zodiile.