Compatibilitate relatie Scorpion - Leu


Zodii compatibile cu Scorpion
Scorpion Leu

Compatibilitate in relatiile dintre zodii:
Scorpion - Leu

Apoi mai e si problema dominarii. Cum se stie ca Scorpionul este maestrul manipularii si al schemelor, sforilor si misculatiilor, aici n-ar trebui sa ai prea mari probleme, cu conditia ca orgoliul tau sa accepte acest simplu fapt : Leul trebuie sa aiba iluzia ca el e seful. Oficial, el este cel care controleaza si comanda totul. Desigur, stim noi mai bine cine, ce si cum, iar Leul nu e un nativ greu de manipulat, numai sa nu vrei puterea oficiala. Accepta sa fii regele sau regina care conduce din umbra, si totul va fi bine (ma rog, scenele vor continua... dar asta îti place).

Sexual, este o relatie superba. Leul este specialistul zodiacului în cuceriri. Asta ti-ai dorit toata viata, nu? Sa te iubeasca cineva cu intensitate, cu pasiune, total. Ei bine, Leul îti poate oferi exact asta (în schimbul adoratiei tale, desigur). Cum nu face nimic la scara mica, nici în pat nu va fi mai prejos. Este un nativ foarte pasional si imaginativ, asa ca, de plictisit, n-o sa te plictisesti. Iar în timp, o sa devina si mai rabdator. E genul de relatie care începe foarte intens si se domoleste pe parcurs.

Asadar, merita? Avertismentul e clar : aveti amândoi personalitati FOARTE puternice, care se vor ciocni adesea. Dar, pe de alta parte, îti poate oferi tot ce ai visat vreodata.

« Compatibilitate Scorpion - Leu, prima parte

eAstrologLinkuri Scorpion si Leu


Compatibilitatea in relatia Scorpion - Leu
relatii intre zodii, compatibilitate, Scorpion
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.