Compatibilitate Scorpion - Pesti


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Pesti

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Pesti

Scorpion si Pesti. Apa si Apa? Presupun ca-ti vuiesc urechile de sloganul "partenerul ideal". Mai ales pe Internet, cam toate horoscoapele zic asta si, desi aveti toate sansele pentru o relatie superba, se poate foarte bine întâmpla ca ea sa fie doar mediocra pentru tine.

Sa fim bine întelesi : din punctul de vedere al unui Peste ce si-a gasit un Scorpion care sa-l suporte, relatia este excelenta. Dar nu te-ncrede în toate acele texte care-ti spun ca doar un Peste sau un Rac te poate face "CEL MAI fericit". Într-adevar, combinatiile între zodiile de Apa sunt cele mai "bine cotate", dar adesea tam-tam-ul acesta nu ia în seama realitatea. De aceea, am sa insist nu doar pe punctele bune (care exista din plin), ci si pe câteva avertismente, folositoare mai ales Scorpionului.

Nu toti nativii unei zodii împartasesc toate calitatile generale ale acesteia. Unii Scorpioni sunt mai gelosi, mai posesivi, mai introvertiti, dar altii nu sunt astfel. Tot asa, unii Pesti sunt altruisti, generosi si fara pretentii de dominare, dar evident, nu toti sunt astfel. Combinatia clasica dintre doua semne de Apa este, în teorie cel putin, menita sa dureze. Si, foarte adesea, chiar asa si este.

Compatibilitate zodii Scorpion - Pesti, continuare »

eAstrolog



Linkuri Scorpion si Pesti


Compatibilitate astrologica Scorpion - Pesti
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.