Compatibilitate Scorpion - Rac


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Compatibilitate Scorpion - Rac border= Rac

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Rac

Scorpion si Rac. Apa si Apa. Uneori merge de nu-ti vine sa crezi. Alteori, pur si simplu nimic nu se urneste. Teoretic, astrele spun ca da si da si da. Practic, nu toti Racii sunt la fel. Cāt despre Scorpioni...

Nativii de Apa sunt cei mai emotivi, mai afectuosi si mai sentimentali din tot zodiacul. De aceea, o combinatie cu doi astfel de nativi este, īn majoritatea cazurilor, o uniune magica, parca anume facuta pentru a dura. Dat fiind ca foarte adesea se exagereaza laturile pozitive, ai putea crede ca orice relatie īntre doua zodii de Apa TREBUIE sa dureze. Ceea ce, bineīnteles, nu e chiar adevarat. Iar cum tu esti cel mai "focos" dintre semnele de Apa, cu atāt mai putin ti se potrivesc cliseele astrologice.

Racul este īntr-adevar, īn majoritatea cazurilor, un partener ideal pentru tine. Sentimentele sale sunt puternice, ca si ale tale, nevoia sa de a fi īnteles o egaleaza pe a ta, iar caldura sufleteasca pe care ti-o ofera te poate face sa crezi ca ai ajuns īn rai. Pe de alta parte, personalitatea ta puternica si sigura īi ofera acestui nativ nesigur si instabil exact siguranta si reazemul de care are nevoie pentru a se desfasura si a fi el īnsusi. Iar un Rac poate fi extrem de afectuos, de devotat si de generos atunci cānd se simte īn siguranta, cānd caminul sau este protejat si se simte īnconjurat de afectiunea si pasiunea ta.

Racul este foarte legat de acest camin, asa ca va veti petrece mult timp aici. Īsi doreste o familie, iar Scorpionul este semnul procreatiei, deci va completati excelent. Este econom si face investitii pe termen lung, asa ca alaturi de un Rac nu vei duce lipsa de nimic (īn teorie, cel putin). Chiar daca nu īti poate oferi lux, va īncerca mereu sa īti ofere o viata casnica īndestulata.

Compatibilitate zodii Scorpion - Rac, continuare »


eAstrologLinkuri Scorpion si Rac


Compatibilitate astrologica Scorpion - Rac
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.