Compatibilitate Scorpion - Rac


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Rac

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Rac

Scorpion si Rac. Apa si Apa. Uneori merge de nu-ti vine sa crezi. Alteori, pur si simplu nimic nu se urneste. Teoretic, astrele spun ca da si da si da. Practic, nu toti Racii sunt la fel. Cât despre Scorpioni...

Nativii de Apa sunt cei mai emotivi, mai afectuosi si mai sentimentali din tot zodiacul. De aceea, o combinatie cu doi astfel de nativi este, în majoritatea cazurilor, o uniune magica, parca anume facuta pentru a dura. Dat fiind ca foarte adesea se exagereaza laturile pozitive, ai putea crede ca orice relatie între doua zodii de Apa TREBUIE sa dureze. Ceea ce, bineînteles, nu e chiar adevarat. Iar cum tu esti cel mai "focos" dintre semnele de Apa, cu atât mai putin ti se potrivesc cliseele astrologice.

Racul este într-adevar, în majoritatea cazurilor, un partener ideal pentru tine. Sentimentele sale sunt puternice, ca si ale tale, nevoia sa de a fi înteles o egaleaza pe a ta, iar caldura sufleteasca pe care ti-o ofera te poate face sa crezi ca ai ajuns în rai. Pe de alta parte, personalitatea ta puternica si sigura îi ofera acestui nativ nesigur si instabil exact siguranta si reazemul de care are nevoie pentru a se desfasura si a fi el însusi. Iar un Rac poate fi extrem de afectuos, de devotat si de generos atunci când se simte în siguranta, când caminul sau este protejat si se simte înconjurat de afectiunea si pasiunea ta.

Racul este foarte legat de acest camin, asa ca va veti petrece mult timp aici. Îsi doreste o familie, iar Scorpionul este semnul procreatiei, deci va completati excelent. Este econom si face investitii pe termen lung, asa ca alaturi de un Rac nu vei duce lipsa de nimic (în teorie, cel putin). Chiar daca nu îti poate oferi lux, va încerca mereu sa îti ofere o viata casnica îndestulata.

Compatibilitate zodii Scorpion - Rac, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Rac


Compatibilitate astrologica Scorpion - Rac
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.