Compatibilitate Scorpion - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Sagetator

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Sagetator

Scorpion si Sagetator: Apa si Foc. Daca esti un Scorpion linistit si la locul lui, las-o balta. Daca-ti place aventura, viata pe muchie de cutit... ai o sansa.

Bun, astrele zic ca în general nu, dar poate da. Deci, cum o fi? Mai întâi, sa ne lamurim: tu, fiind semn de Apa, ai nevoie de un partener care sa-ti înteleaga emotiile si sa-ti raspunda cu aceeasi intensitate. Sagetatorul exact asta si face. Mai departe. Tu, fiind un semn de Apa, ai nevoie sa fii iubit în mod demonstrativ, mereu si-n fiecare clipa. Ei, aici, bietul Sagetator, cât e el de vânator, se poticneste. Fiindca el stie sa iubeasca si sa fie devotat si toate astea, asa cum doar o zodie de Foc stie. Este loial, deci gelozia nu ti-o poate stârni. Dar... nu iubeste demonstrativ, asa cum vrei tu. Adica nu spune mereu, nu arata mereu, nu îti da în fiecare zi portia de "te iubesc / tu si numai tu / pâna la moarte tu si eu". Desi traieste cu o intensitate la fel de mare ca a ta, nu îsi analizeaza aceste trairi atât de profund cum o faci tu, si nici nu-si pune întrebari filosofice cu privire la propriul sau eu. Sigur, este semnul filosofilor (si prin excelenta al celibatarilor), dar el analizeaza ceea ce este în jur, nu pe sine.

A doua problema cu un Sagetator este ca foloseste foarte des expresia "întotdeauna, pâna la moarte", numai ca în general asta înseamna saptamâna viitoare. Nu se implica asa usor pe termen lung. Are nevoie de multa independenta si orice Scorpion posesiv se-nfioara la auzul acestui sinistru cuvânt care înseamna ca respectiva persoana nu-i va APARTINE.

Compatibilitate zodii Scorpion - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Sagetator


Compatibilitate astrologica Scorpion - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.