Compatibilitate Scorpion - Sagetator


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Compatibilitate Scorpion - Sagetator border= Sagetator

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Sagetator

Scorpion si Sagetator: Apa si Foc. Daca esti un Scorpion linistit si la locul lui, las-o balta. Daca-ti place aventura, viata pe muchie de cutit... ai o sansa.

Bun, astrele zic ca īn general nu, dar poate da. Deci, cum o fi? Mai īntāi, sa ne lamurim: tu, fiind semn de Apa, ai nevoie de un partener care sa-ti īnteleaga emotiile si sa-ti raspunda cu aceeasi intensitate. Sagetatorul exact asta si face. Mai departe. Tu, fiind un semn de Apa, ai nevoie sa fii iubit īn mod demonstrativ, mereu si-n fiecare clipa. Ei, aici, bietul Sagetator, cāt e el de vānator, se poticneste. Fiindca el stie sa iubeasca si sa fie devotat si toate astea, asa cum doar o zodie de Foc stie. Este loial, deci gelozia nu ti-o poate stārni. Dar... nu iubeste demonstrativ, asa cum vrei tu. Adica nu spune mereu, nu arata mereu, nu īti da īn fiecare zi portia de "te iubesc / tu si numai tu / pāna la moarte tu si eu". Desi traieste cu o intensitate la fel de mare ca a ta, nu īsi analizeaza aceste trairi atāt de profund cum o faci tu, si nici nu-si pune īntrebari filosofice cu privire la propriul sau eu. Sigur, este semnul filosofilor (si prin excelenta al celibatarilor), dar el analizeaza ceea ce este īn jur, nu pe sine.

A doua problema cu un Sagetator este ca foloseste foarte des expresia "īntotdeauna, pāna la moarte", numai ca īn general asta īnseamna saptamāna viitoare. Nu se implica asa usor pe termen lung. Are nevoie de multa independenta si orice Scorpion posesiv se-nfioara la auzul acestui sinistru cuvānt care īnseamna ca respectiva persoana nu-i va APARTINE.

Compatibilitate zodii Scorpion - Sagetator, continuare »


eAstrologLinkuri Scorpion si Sagetator


Compatibilitate astrologica Scorpion - Sagetator
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.