Compatibilitate zodii Scorpion - Sagetator


Compatibilitatile zodiei Scorpion
Scorpion Sagetator

Compatibilitate intre zodiile
Scorpion - Sagetator

Voi doi iubiti la fel de mult si de puternic, dar definitiile voastre sunt tare diferite: "ma iubesti, deci esti al meu", spui tu; "ma iubesti, deci ma lasi sa ma împlinesc", spune Sagetatorul. Un dictionar ar fi binevenit, si înca din prima seara.

Sagetatorului îi place sa se joace, este inventiv si inovator, ca orice semn de Foc, si te fascineaza cu tot ce poate sa scoata din mintea aia complicata. Asta e partea buna. Partea proasta e ca ramâne "jucaus" chiar si când trebuie sa se poarte ca un matur responsabil.

Pe scurt, tu iei lucrurile prea în serios, el nu. Este o relatie în care tu vei avea controlul, dar îti va trebui mult tact ca sa-ti tii Sagetatorul pe loc. Si apropo de tact: pe cât esti tu de taciturn si introvertit, pe atât este el de deschis, de vorbaret. Îi place sa se plimbe mult, nu sa stea pe-acasa. În preajma lui, chiar si datul cu aspiratorul sau cumparatul pâinii este o aventura. Daca vrei sa folosesti un truc, tine minte ca este foarte impresionabil. Incurabil chiar. Si mai ales nu te bosumfla când îl vezi ca este atât de brutal de sincer. Spre deosebire de tine, care pui bunatatea, sentimentele si generozitatea pe primul plan, pentru el onestitatea (chiar daca doare) e mai importanta ca orice. Ori de câte ori îti va spune un adevar care nu-ti convine, nu uita ca de fapt considera ca-ti face un bine. Iar daca-l întrebi de ce e asa brutal, o sa-ti spuna scurt: "ai vrut adevarul, nu?".

« Compatibilitate Scorpion - Sagetator, prima parte

Compatibilitate in relatia Scorpion - Sagetator, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Sagetator


Compatibilitate zodii Scorpion si Sagetator
zodiile si compatibilitatea in astrologia clasica: Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.