Compatibilitate Scorpion - Scorpion


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Scorpion

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Scorpion

Scorpion si Scorpion? Apa si Apa... ar mai merge. Dar amândoi sunteti guvernati de Marte. Iar asta-i zeul razboiului. Asa ca o sa fie când raiul pe pamânt (în pat), când iadul (când nu cadeti de acord).

Daca te-a atras aura lui de mister, vibratia intensa a sentimentelor sale, impresia ciudata pe care o lasa, sa stii ca asa te vad si altii pe tine. Daca nu vorbeste prea mult, încearca sa o faci tu, pentru ca de fapt este la fel de introvertit ca si tine, la fel de taciturn. Dar sub aceasta masca sociala se ascunde un vulcan, asa cum stii probabil din propria ta experienta.

Acuma, ca tot nu ne aude nimeni în afara de Scorpioni, amândoi sunteti cam intriganti. Toata lumea spune asta, desi nu toata lumea întelege motivatiile Scorpionilor. Fiecare din voi doi o sa încerce sa-l monitorizeze pe celalalt si sa ascunda cât mai multe detalii posibile despre el însusi. Contabilizarea orelor la care se întoarce celalalt o sa fie la ordinea zilei în prima perioada petrecuta împreuna. Desigur, nu toti Scorpionii sunt la fel, dar câteva chestii esentiale sunt valabile pentru toata zodia. Cum ar fi navigarea prin oceane de emotii contradictorii – navigare la care numai voi va pricepeti –, sau posesivitatea, sau trairea mereu între "aici" si "acolo".

Compatibilitate zodii Scorpion - Scorpion, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Scorpion


Compatibilitate astrologica Scorpion - Scorpion
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.