Compatibilitate Scorpion - Taur


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Compatibilitate Scorpion - Taur border= Taur

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Taur

Scorpion si Taur, Apa si Pamānt? O relatie interesanta, o atractie la prima vedere. Sansele de reusita pe termen lung sunt cam 50-50, pentru ca sunteti semne opuse īn zodiac.

Taurul este un nativ de Pamānt, ceea ce īnseamna ca-ti poate oferi un anume grad de stabilitate emotionala. Astrologia sugereaza ca o combinatie īntre Apa si Pamānt este foarte buna (din cele doua se formeaza noroiul, care din punct de vedere simbolic īnseamna fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat si loial, Taurul nu-ti va da motive de gelozie.

Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care sa mearga din floare-n floare, cum sunt semnele de Aer, de exemplu, asa ca probabil o sa va distrati mai bine īn doi, decāt īn locuri cu lume multa. Taurului īi place sa aiba un camin confortabil, unde īsi petrece destul de mult timp īn general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", cāt sa prefere sa se destinda acasa, īn fata televizorului, si nu alergānd prin restaurante, discoteci aglomerate si alte alea.

Abordarile linistite si realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au īn general darul de a te face sa vezi lucrurile īntr-o lumina noua si de a te detensiona: ori de cāte ori va fi pus īn fata unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri si va astepta sa treaca furtuna, iar abia apoi īsi va spune parerea.

Compatibilitate zodii Scorpion - Taur, continuare »


eAstrologLinkuri Scorpion si Taur


Compatibilitate astrologica Scorpion - Taur
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii

Stii care este zodia TA in fiecare zodiac?

Selecteaza data nasterii si vei afla care sunt zodille tale:

   

ora   : Ai un site sau un blog?

Publica si tu, GRATUIT,
un horoscop zilnic
identic cu cel de mai jos.
Click aici!Horoscopul lunar prin email!


Banner numerologie

Stii ce te asteapta in luna decembrie 2015? eAstrolog iti spune totul!
Citeste horoscopul lunii decembrie 2015 pentru toate zodiile.