Compatibilitate Scorpion - Taur


Compatibilitati pentru zodia Scorpion
Scorpion Taur

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Taur

Scorpion si Taur, Apa si Pamânt? O relatie interesanta, o atractie la prima vedere. Sansele de reusita pe termen lung sunt cam 50-50, pentru ca sunteti semne opuse în zodiac.

Taurul este un nativ de Pamânt, ceea ce înseamna ca-ti poate oferi un anume grad de stabilitate emotionala. Astrologia sugereaza ca o combinatie între Apa si Pamânt este foarte buna (din cele doua se formeaza noroiul, care din punct de vedere simbolic înseamna fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat si loial, Taurul nu-ti va da motive de gelozie.

Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care sa mearga din floare-n floare, cum sunt semnele de Aer, de exemplu, asa ca probabil o sa va distrati mai bine în doi, decât în locuri cu lume multa. Taurului îi place sa aiba un camin confortabil, unde îsi petrece destul de mult timp în general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", cât sa prefere sa se destinda acasa, în fata televizorului, si nu alergând prin restaurante, discoteci aglomerate si alte alea.

Abordarile linistite si realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au în general darul de a te face sa vezi lucrurile într-o lumina noua si de a te detensiona: ori de câte ori va fi pus în fata unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri si va astepta sa treaca furtuna, iar abia apoi îsi va spune parerea.

Compatibilitate zodii Scorpion - Taur, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Taur


Compatibilitate astrologica Scorpion - Taur
zodiac, zodii, compatibilitati zodii, compatibilitate astrologica, Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.