Compatibilitate zodii Scorpion - Taur


Compatibilitatile zodiei Scorpion
Scorpion Taur

Compatibilitate intre zodiile
Scorpion - Taur

Fiind amândoi semne fixe, sunteti si hotarâti si perseverenti. Numai ca acolo unde tu esti grabit, Taurul o ia încet, fara graba, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relatiei: Taurul are puterea de a-ti oferi si stabilitate, si întelegere.

Nefiind nici el un vorbaret vestit, Taurul poate adesea sa se cam piarda în fata tacerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu esti de felul tau un nativ introvertit, dar nu uita ca Taurul chiar vrea sa înteleaga toate misterele apelor în care te scalzi: vorbeste cu el, si vei vedea ca multe probleme se pot rezolva astfel.

Materialist prin excelenta, Taurul stie sa faca economii si nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu stii sa faci banii, probabil ca la capitolul finante o sa va descurcati minunat. Amândoi iubiti confortul caminului, deci probabil ca multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casa.

Taurul este un nativ rabdator, asa ca va asculta tot ce-i povestesti si va încerca sa înteleaga cu adevarat ce se petrece în sufletul tau. Chiar daca uneori nu are aceleasi gusturi ca si tine, faptul ca veti putea comunica atât de bine va face sa ajungeti la un numitor comun aproape întotdeauna.

« Compatibilitate Scorpion - Taur, prima parte

Compatibilitate in relatia Scorpion - Taur, continuare »

eAstrologLinkuri Scorpion si Taur


Compatibilitate zodii Scorpion si Taur
zodiile si compatibilitatea in astrologia clasica: Scorpion si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.