Compatibilitate zodii Taur - Balanta


Compatibilitatile zodiei Taur
Taur Balanta

Compatibilitate intre zodiile
Taur - Balanta

La început, o sa ai senzatia ca merge sa fii mai îndraznet si insistent, mai cu initiativa în fata unei Balante, fiindca este atât de afabila, diplomata si fermecatoare. Dar - sa nu spui ca nu ai fost avertizat! - tocmai când mergi mai linistit pe drumul cuceritorului, o sa ti se-nalte un zid în fata : Balanta s-o exterioriza ea cum s-o exterioriza, dar, în adâncul sufletului, nativul acestei zodii este hotarât, cu pareri foarte clare despre orice si oricine, si deloc-deloc pasiv. Inertia si inflexibilitatea ta? Exact p-astea o sa le foloseasca o Balanta ca sa te cucereasca (sau împotriva ta), dar o va face pas cu pas. Asa ca, fermecat cum vei fi de o Balanta, ai sa simti ca parca n-ai de unde sa-l apuci pe Aerianul asta. Eh, stiu cât îti place flirtul si începutul unei relatii, asa ca asta chiar ca n-o sa fie o problema.

Pe deasupra, Balanta o sa se sperie teribil când o sa vada un Taur suparat (cine nu s-ar speria? se fac si spectacole cu tauri suparati, prin Spania...) si parca-parca ar fugi înghitind Pamântul. Se va întoarce, însa, fiindca îi place stabilitatea Pamântului (Taurul), iar farmecul sau irezistibil o sa-ti alunge supararea din suflet.

Balantei îi place tare mult (mult mai mult decât tie) sa iasa în oras, fiindca are nevoie sa circule, sa fie în compania altora si sa se plimbe. Taurul e om de casa... si în nici un caz n-o sa priceApa cum e posibil sa ai atâtia prieteni deodata! Daca Balanta nu e în oras, e la telefon (sau pe Internet?) : are nevoie de interactiunea cu ceilalti cum au altii nevoie de oxigen, asa ca, daca va gânditi la o relatie pe termen lung, gânditi-va bine la partea asta cu iesitul în oras. Ai putea sa rezolvi aspectul asta organizând petreceri, întâlniri sau chemându-ti prietenii la voi acasa.

« Compatibilitate Taur - Balanta, prima parte

Compatibilitate in relatia Taur - Balanta, continuare »

eAstrologLinkuri Taur si Balanta


Compatibilitate zodii Taur si Balanta
zodiile si compatibilitatea in astrologia clasica: Taur si celelalte zodii
Banner numerologie
Copyright © 1998-2016 Elite Pro SRL. Toate drepturile sunt rezervate.